ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Στις 24/11 οι εκλογές – Το πρόγραμμα που θα οδηγήσει το ποδόσφαιρο στη “Νέα Εποχή”

Print Friendly, PDF & Email

Στις 24 Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Οι τελευταίες εκλογές, που έγιναν υπό την διοίκηση στην οποία πρόεδρος της ΕΠΣ ήταν ο Π. Παπαχρήατος (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων) κρίθηκαν παράνομες και από τη ΓΓΑ και από το αρμόδιο δικαστήριο με αποτέλεσμα να οριστεί προσωρισνή διόκηση υπό τον πρώην διαιτητή, Β. Νικάκη.

Στις επόμενες εκλογές, στις οποίες 43 σωματεία θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, η κίνηση «Νέα Εποχή» δημοσιοποίησε τις θέσεις της “για την επόμενη μέρα στο τοπικό ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας, ενόψει των επικείμενων εκλογών.”

Όπως επισημαίνει “Η αποδόμηση του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, απόρροια της καταστροφικής διοίκησης των προηγούμενων ετών, το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε πλήρη διάλυση. Το αντιλαμβάνονται όλοι, μα κάποιοι εξακολουθούν να επιδιώκουν με κάθε τρόπο να παραμείνουν γαντζωμένοι στις καρέκλες για ίδιο όφελος, παρά τις απανωτές νομικές και ηθικές ήττες που έχουν υποστεί.

Κάποιοι άλλοι θέλουμε να αλλάξουμε τα δεδομένα και να οδηγήσουμε το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Με διαφάνεια, καθαρές θέσεις, ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Το πρόγραμμα αυτό θέτουμε σε γνώση όλων των ανθρώπων που υπηρετούν το άθλημα και ζητάμε την ενεργοποίησή τους και τη συμμετοχή τους σε μια μεγάλη κοινή προσπάθεια να αλλάξουμε τα πάντα.

Να συμφωνήσουμε σε πράγματα που μπορούμε να κάνουμε και με τη συνδρομή όλων να τα κάνουμε πράξη!”

Δείτε το πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή