Κατηγορητήριο – κροτίδα για Ολυμπιακό: Κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι, με αφαίρεση 1 βαθμού και να κλείσει το Καραϊσκάκης έως 4 ματς!

Print Friendly, PDF & Email

Κατηγορητήριο – κροτίδα από τον “αθλητικό δικαστή” της Super League για τα συμβάντα στο Καραϊσκάκης που οδήγησαν στην οριστική διακοπή του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, λόγω του τραυματισμού του Χοτάνκαρ από την κριτίδα που πέταξαν οπαδοί των γηπεδούχων μετά την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης.

Βάσει των άρθρων που καλείται, ο Ολυμπαικός κινδυνεύει με μηδενισμό στο ντέρμπι, ήτοι να το χάσει με 3-0 και να πάρει τους τρεις βαθμούς ο Παναθηναϊκός, αφαίρεση 1 βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα και τιμωρία 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Επιπλέον απειλείται με πρόστιμο.

Τέλος πέραν των όσων υποστηρίζονταν ότι ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει με καμία τιμωρία για την απόφασή του να μη συνεχίσει το παιχνίδι έπειτα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του αφού δεν κλήθηκε σε απολογία.

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε για να απολογηθεί σε πρώτο βαθμό ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λιγκ την Πέμπτη 26/10 στις 10:30.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή