ΕΠΣ Ηρακλείου: “Δύο σωματεία προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να ψηφίσουν στις εκλογές”

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Όπως είχε προαναγγείλει το “SP” σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της ΕΠΣ Ηρακλείου  και αποκλείστηκαν από τις εκλογές επειδή δε βρίσκονται στον εκλογικό κατάλογο της ΓΓΑ, επρόκειτο να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης της ΕΠΣ Ηρακλείου να επικυρώσει τον κατάλογο και επομένως να τα αποκλείσει από την επικείμενη εκλογική γενική συνέλευση της 15ης Μαϊου.

Η προσφυγή στρέφεται κατά της ΕΠΣ Ηρακλείου, όμως, ουσιαστικά, πρόκειται για προσφυγή κατά του “νόμου Αυγενάκη” στο πρότυμο  των σωματείων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ηπροσφυγή τους αναλοινώθηκε από την ίδια την ΕΠΣ Ηρακλείου:

«Μετά την επικύρωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΗ του εκλογικού καταλόγου για όσα σωματεία έχουν, βάσει σχετικού εγγράφου της ΓΓΑ, δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση της 15ης Μαϊου, δύο σωματεία δυνάμεως ΕΠΣΗ κατέθεσαν προσφυγή κατά τη συγκεκριμένης απόφασης.

Συγκεκριμένα τα σωματεία “Μινωική” και “Γόρτυς” προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας να έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση όλα τα σωματεία, βάσει του καταστατικού της ΕΠΣ Ηρακλείου. Τα δύο σωματεία που κατέθεσαν την προσφυγή εκπροσωπεί ο νομικός κ. Σημαιοφορίδης.

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και τον πρόεδρο κ. Νίκο Τζώρτζογλου έχει εκφραστεί κατηγορηματικά η θέση υπέρ της συμμετοχής και ψήφου στην Γενική Συνέλευση όλων των σωματείων της ΕΠΣΗ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή