ΕΠΣ Κέρκυρας: Όλοι πλέον γνωρίζουν το παρασκήνιο στην υπόθεση Μακεδονικού – Λευκίμμης

Print Friendly, PDF & Email

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, μετά την τραγική για το ποδόσφαιρο μας απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ και τον υποβιβασμό της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ επισημαίνει τα παρακάτω:

1-Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ απαρτίζεται από τακτικούς δικαστές που έχουν την απόλυτη στήριξη μας και τον σεβασμό μας.

2-Όλοι πλέον γνωρίζουν στο Πανελλήνιο το παρασκήνιο σε αυτήν την υπόθεση.

3-Το δήλωσε εξάλλου ξεκάθαρα και ο αξιότιμος Πρόεδρος του Μακεδονικού από τα «μέσα ενημέρωσής του ότι υπάρχουν μεθοδεύσεις και παρασκήνιο στην υπόθεση αυτή».

4-Ρωτάμε λοιπόν ξεκάθαρα από ΠΟΙΟΥΣ αξιότιμε κύριε Πρόεδρε υπήρχαν αυτές οι μεθοδεύσεις και το παρασκήνιο;  Μόνο που οι μεθοδεύσεις και το παρασκήνιο ευνόησαν την δική σας ομάδα, αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ!

5-Ο αξιότιμος νομικός εκπρόσωπος της ομάδας σας, μίλησε απροκάλυπτα και χωρίς συστολή περί 8ΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ.

6- Αξιότιμε κύριε νομικέ εκπρόσωπε σας  «συγχαίρουμε για την δικαστική σας νίκη» και το θαύμα που πετύχατε!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε εμείς οι αδαείς ότι οι δικαστικές αποφάσεις βγαίνουν σύμφωνα με τους νόμους και τους κανονισμούς και όχι με ΘΑΥΜΑΤΑ.

Απολαύστε λοιπόν το ΘΑΥΜΑ σας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα Μπαράζ που θα δώσετε.

Αφήστε εμάς τους αδαείς να ζούμε το δικό μας «αφήγημα» αυτό του έντιμου και καθαρού ποδοσφαίρου εντός των αγωνιστικών χώρων.

Είναι προφανές ότι ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ έχει πολλή δουλειά και τον στηρίζουμε γιατί δεν πιστεύει και δεν ελπίζει σε ΘΑΥΜΑΤΑ.

Πιστεύουμε στο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ στο ΣΕΒΑΣΜΟ, στο FAIR PLAY μέσα από τους θεσμούς που στηρίζουμε .

Αφήνουμε τους άλλους, στην ποδοσφαιρική τους μοναξιά, στην καμαρίλα, στην υστεροβουλία, στην μιζέρια και στη μοναξιά τους.

Η ΕΠΣ Κέρκυρας θα συμπαρασταθεί στο ταπεινό, πλην όμως περήφανο σωματείο μας την ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με οποιαδήποτε νόμιμο τρόπο και μέσο επιλέξει η διοίκησή της .

Πάντα με απόλυτο σεβασμό στην δικαιοσύνη και τους θεσμούς του ποδοσφαίρου.

Ήδη υπάρχει σε εξέλιξη η διαδικασία στήριξης σε νομικό επίπεδο.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή