ΕΠΣ Ζακύνθου: Παράδοξο πως η επιχορήγηση αφορά τα σωματεία του Αιγαίου και όχι του Ιονίου

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣ Ζακύνθου σχετικά με την απόφαση της ΕΠΟ να επιχορηγήσει τις μετακινήσεις των ομάδων της Γ’ Εθνικής των νησιών του Αιγαίου και όχι του Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι τα νησιωτικά σωματεία του Ιονίου που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν συμπεριλαμβάνονται στην απόφαση σας για λήψη επιχορήγησης για τη συμμετοχή τους στο προαναφερόμενο πρωτάθλημα.

Κρίνεται επιτακτική ανάγκη να επιχορηγηθούν τα νησιωτικά σωματεία για τη συμμετοχή τους στη Γ’ Εθνική, αναφερόμενοι σε όλα τα νησιωτικά σωματεία χωρίς διαχωρισμό Ιονίου – Αιγαίου, πόσο μάλλον σήμερα.

Ακούγεται παράδοξο πως η φετινή επιχορήγηση αφορά μόνο τα νησιωτικά σωματεία του Αιγαίου αφού και τα σωματεία που προέρχεται από τις Ενώσεις του Ιονίου νησιωτικά είναι και αυτά και απαιτούνται μετακινήσεις με πλοίο και λεωφορείο καθώς και διανυκτερεύσεις ακόμη και σε περιπτώσεις μετακίνησης μεταξύ των νησιών τα οποία δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους για τη συμμετοχή τους σε εκτός έδρας αγώνες.

Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να επανεξετάσετε το θέμα και να βοηθηθούν εξίσου όλα τα νησιωτικά σωματεία στο πνεύμα της ίσης μεταχείρισης πιστεύοντας ότι η παράλειψη έγινε εκ παραδρομής και δεν υπάρχει εκ μέρους σας διαχωρισμός στην αντιμετώπιση των σωματείων του Ιονίου με αυτά του Αιγαίου.

Οι καιροί που διανύουμε είναι ιδιαιτέρως δυσχερείς οικονομικά και με τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω του COVID-19 είναι επιτακτική ανάγκη να σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια των ερασιτεχνικών σωματείων που παλεύουν ιδίοις πόροις να ανταπεξέλθουν στις δαπάνες που απαιτεί η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ευελπιστώντας ότι θα κατανοήσετε τη βαρύτητα του θέματος και θα αναμένουμε την απάντηση σας».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή