Μπέος: “Θα γίνω ο επόμενος πρόεδρος της Super League και θα με ψηφίσει και ο Ολυμπιακός”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN» και μίλησε για αρκετά θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρo, αναφέροντας μάλιστα ότι θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Super League, με την ψήφο μάλιστα και του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα sdna.gr ο Αχιλλέας Μπέος υπογράμμισε κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή «Δίκη στο OPEN»:

Για το θέμα με τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ και την… κόντρα με τον Ολυμπιακό:

«Για μένα ο Κλάτενμπεργκ είναι πρώτος… μάγκας με αυτό που έκανε. Και έχω πληροφορίες ότι αν οι διαιτητές δεν σφυρίζουν αυτά που βλέπουν, τον Δεκέμβριο θα έχουμε μεγάλες αλλαγές. Απάντησε άμεσα στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν περίμενα και μου άρεσε» και συμπλήρωσε: «Βέβαια είναι λάθος της UEFA που έδωσε το δικαίωμα σε 4 ανώνυμες εταιρείες να αποφασίσουν για τον αρχιδιαιτητή. Θεωρώ την στάση του Κλάτενμπεργκ πολύ σωστά, αν θίγονται τα συμφέροντα του Ολυμπιακού δεν σημαίνει πως ισχύει το ίδιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι κάνουν λάθη, αρκεί να μην έχουν σκοπιμότητα. Βέβαια θα πω ουδείς αναντικατάστατος, ο νέος αρχιδιαιτητής προέρχεται από ένα προηγμένο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, θα δούμε τι θα κάνει. Η διαιτησία έχει κάνει άλματα προόδου τα τελευταία χρόνια, αν κάνει τώρα 5 λάθη και ευνοεί τον Ολυμπιακό και θεωρούν ότι απέτυχε, είναι λάθος.

Ο Αχιλλέας Μπέος πρόσθεσε: «Εγώ και σωστή πρόταση να έρθει από τον Ολυμπιακό δεν θα την ψηφίσω. Κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους, εμείς οι δέκα ας αποφασίσουμε να σταματήσουμε το ποδόσφαιρο. Ποια ομοψυχία υπάρχει, όταν δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση».

Επίσης τόνισε για το τηλεοπτικό: «Θεωρώ έντιμη την συμπαράσταση από τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο για τους επτά στο τηλεοπτικό. Το συνδρομητικό ήθελε να μας κάνει μονομερής ανανέωση αλλά είπαμε όλοι μαζί για έναν χρόνο, γιατί και άλλες ομάδες τελειώνει του χρόνου το συμβόλαιο τους. Ο κανένας να πάρει ότι δικαιούται, κάποιοι χρησιμοποιούσαν το τηλεοπτικό για να ελέγχουν τις μικρές ομάδες».

Κάποια στιγμή αποκάλυψε τα μελλοντικά του σχέδια…: «Θα γίνω ο επόμενος πρόεδρος της Super League και θα με ψηφίσει και ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή