Λασκαράκης: Ο Αυγενάκης μπορεί να καταργήσει τη Football League και να “βοηθήσει” την αναδιάρθρωση

Ο Περικλής Λασκαράκης
Print Friendly, PDF & Email

Για την  απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που ανέτρεψε την απόφαση της ΕΠΟ ια τη Super League 2 και τη Football League και τη λύση που μπορεί να δοθεί από τον υφυπουργό Αθλητισμού, μίλησε, μεταξύ άλλων, στο «Magnesiasports» ο ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλή Λασκαράκης, λέγοντας των εξής:

«Δεν σχολιάζω ποτέ αποφάσεις δικαστηρίων. Δεν περίμενα πάντως αυτήν την απόφαση. Όπως είχα πει και την ίδια μέρα, προκατέβαλα την απόφαση, εκφράζοντας την εκτίμησή μου ότι δεν θα υπήρχε κάποια διαφοροποίηση. Όμως οι αρμόδιοι Αρεοπαγίτες, έκριναν ότι πρέπει να τροποποιήσουν την απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ. Απολύτως σεβαστή…”

«Αυτήν την στιγμή ο Υφυπουργός έχει τη δυνατότητα τροποποιώντας με νόμο και καταργώντας τον συνεταιρισμό της Football League, να βοηθήσει εντός ή εκτός εισαγωγικών την αναδιάρθρωση, με την έννοια ότι η Football League θα συγχωνευθεί με τη Super League 2 και θα πάμε στο πλάνο το οποίο ακούγεται, συζητείται και έχει προταθεί από πολλούς, δηλαδή μίας Super League 2 με δύο ομίλους. Αλλά αυτό προϋποθέτει τη νομοθετική παρέμβαση».

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι «θέλω» των περισσοτέρων ομάδων και όχι μόνο αυτών της Football League είναι να προχωρήσει ο Υφυπουργός σ’ αυτήν την ενέργεια».

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή