Έργο… Φιλιππούση η διάθεση εισιτηρίων και σουιτών στον τελικό του Conference League – Άγνοια από Μπαλτάκο και μέλη της ΕΕ ΕΠΟ!

Print Friendly, PDF & Email

Εκτενής συζήτηση έγινε στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον τρόπο που διατέθηκαν τα εισιτήρια και οι σουίτες της OPAP Arena για τον τελικό του Conference League.

To θέμα ήρθε προς συζήτηση έπειτα από αίτημα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τ. Αγραφιώτη, ο οποίος ζήτησε ενημέρωση αλλά και από συμβούλους που ήθελαν να μάθουν.

Άλλωστε όπως αποκαλύφθηκε και αφού ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε άγνοια, ο μόνος που γνώριζε και διαχειρίστηκε τόσο τον τρόπο της κατανομής και διάθεσης των εισιτηρίων που πήρε η ΕΠΟ όσο και την πώληση των σουιτών, ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής, Ι. Φιλιππούσης!

Σύμφωνα με όσα είπε ο Φιλιππούσης, επικαλούμενος την UEFA, τα 1500 εισιτήρια που πήρε η ΕΠΟ διατέθηκαν μεταξύ άλλων στους δήμους Αθηναίων και Νέας Φιλαδέλφειας (από 50 εισιτήρια), στην αστυνομία (50), στην εταιρεία που διαχειρίζεται την OPAP Arena (270), στην κυβέρνηση (70), στις δύο επαγγελματικές λίγκες (συνολικά 120).

Επίσης είπε ότι έχουν περισσέψει περίπου 350 εισιτήρια για τις ανάγκες της ΕΠΟ και από αυτά θα δοθούν από δύο σε κάθε ΕΠΣ.

Όσον αφορά τις σουίτες είπε ότι πουλήθηκαν (με χαμηλό τίμημα απ’ ότι ακούγεται) από την «οργανωτική επιτροπή», δηλαδή ουσιαστικά από τον ίδιο τον Φιλιπποπύση, ως εξής:

Διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ του monobala.gr ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή