Κατάργηση των συνδέσμων διαιτητών και τροποποίηση του νόμου ζήτησαν ΕΠΟ και UEFA από τον Βρούτση

Print Friendly, PDF & Email

Την κατάργηση των συνδέσμων διαιτητών ποδοσφαίρου, τη σύσταση νέας Ένωσης Διαιτητών με μέλη φυσικά πρόσωπα, εν ενεργεία και μη διαιτητές και την τροποποίηση του νόμου που αναγνωρίζει μόνο την υφιστάμενη Ένωση Διαιτητών / ΟΔΠΕ, ζήτησαν αντιπροσωπεία της ΕΠΟ με επικεφαλής τον Ι. Φιλιππούση και εκπρόσωποι της UEFA από τον αρμόδιο για τον αθλητισμό υπουργό, Ι. Βρούτση, σε συνάντηση που είχαν χθες με συνεργάτες του.

Για το θέμα αυτό συζήτησε και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ νωρίτερα, ωστόσο μετά από πρόταση του Π. Διακοφώτη ανέβαλε για την ερχόμενη Παρασκευή τη λήψη απόφασης προκειμένου να έχει ολοκληρωθεί η συνάντηση στο υπουργείο.

Απόφαση δεν ελήφθη ούτε για την θετική εισήγηση περί αναγνώρισης της Ένωσης Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Παράλληλα συνεχίζονται τα μηνύματα προς τους διαιτητές από τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, με τα οποία τους ζητεί να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι εγκρίνουν το καταστατικό της νέας Ένωσης Διαιτητών στην ίδρυση της οποίας φέρονται να επιθυμούν σφόδρα οι Μάνταλος, Φιλιππούσης, Διακοφώτης, Μπάρτζης κ.α., ενώ έξι μέλη της Εκτελεστική Επιτροπής (Γκαγκάτσης, Χατζησαρόγλου, Μπουχλαριώτης, Γαβριηλίδης, Αντωνίου, Κουπτσίδης) έχουν ζητήσει να ληφθεί απόφαση για την αναγνώρισης της υφιστάμενης και από το νόμο αναγνωρισμένης Ένωσης Διαιτητών / ΟΔΠΕ.

Ακολουθεί το μήνημα που στέλνεται στους διαιτητές:

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή