Φονικό στα Ανώγεια: Επτά σφαίρες σκόρπισαν το θάνατο

Print Friendly, PDF & Email

Βαρύ είναι το κλίμα στα Ανώγεια μετά το διπλό φονικό και το θάνατο του Λευτέρη Καλομοίρη και του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη. Πρόκειται για δύο οικογένειες που είναι ιδιαίτερα αγαπητές στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο 63χρονος -ο οποίος μεταξύ άλλων είχε διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων και πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Ανωγείων- δέχτηκε μία σφαίρα στο σώμα του από το όπλο του 30χρονου. Από το όπλο του γιου τού θύματος, ο 30χρονος δέχτηκε έξι σφαίρες. Στο σημείο της φονικής συμπλοκής δεν βρέθηκαν όπλα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν διαπραγματεύσεις για την παράδοση του γιου του 63χρονου, που ακολούθησε το μεσημέρι της Κυριακής .Από τους πυροβολισμούς υπάρχει ένας τραυματίας που βγήκε από το νοσοκομείο .

Βαφτίστηκε μετά το φονικό

Μάλιστα το πρωί της Κυριακής βαφτίστηκε μέσα στο θλιβερό αυτό σκηνικό το παιδί του Γιώργου Ξυλούρη, ακολουθώντας το έθιμο που υπάρχει.

Η τραγική ειρωνεία με τους τάφους

Το φονικό έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη και όχι μόνο.Στις 18:00 απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να γίνει η κηδεία του 30χρονου στα Ανώγεια και τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι η κηδεία του 63χρονου. Κατά τραγική ειρωνεία όμως ακόμα και οι τάφοι των δύο θυμάτων βρίσκονται δίπλα δίπλα στο κοιμητήριο και με προσοχή εξετάζεται κάθε λεπτομέρεια για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή