“Φραστική επίθεση και χυδαίοι χαρακτηρισμοί Πρίτσα εναντίον Γκάμαρη – Επενέβη η αστυνομία”!

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ η κυβέρνηση τιμώρησε τους φιλάθλους βγάζοντάς τους έξω από τα γήπεδα της Super League 1, τα επεισόδια σε βάρος των διαιτητών συνεχίζονται μέσα σε αυτά με πρωταγωνιστές τους παράγοντες των ομάδων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportime, μετά τη λήξη του αγώνα Κηφισιά – Άρης, ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας, Χρ. Πρίτσας, φέρεται να “επιτέθηκε φραστικά με χυδαίους χαρακτηρισμούς” στο διαιτητή Aνδρέα Γκάμαρη, κάτι που προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στο κατάστημα συμφερόντων του εν λόγω διαιτητή στο Περιστέρι και απο την φωτιά που προκλήθηκε κινδύνεψε το σπίτι του, που βρίσκεται στο ίδιο κτήριο και τα μέλη της οικογένειάς του.

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι μόλις χθες από το βήμα της Βουλής ο Ι. Βρούτσης ευχαρίστησε όλες τις ΠΑΕ της Super League 1 για τη διάθεση που έχουν δείξει για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα…

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής: “(…) μετά το τέλος του αγώνα του ιδιοκτήτη της, του έφταιγε ο διαιτητής. Εξαπολύοντας μια φοβερή επίθεση που την… πλήρωσαν ακόμα και οι συνεργάτες του.

Ο Πρίτσας μετά το τέλος του αγώνα επιτέθηκε φραστικά στον Γκάμαρη, με χυδαίους χαρακτηρισμούς ενώ χρειάστηκε να μπει στη μέση η Αστυνομία και ο Κασναφέρης για να τον ηρεμήσουν.

Ο τελευταίος μάλιστα δέχθηκε ένα σπρώξιμο και βρέθηκε… ξαπλωμένος στο έδαφος!

Το περιστατικό περιγράφεται λεπτομερώς στο Φύλλο αγώνα, σύμφωνα με το οποίο ο Πρίτσας αποκάλεσε τον Αθηναίο ρέφερι «Απατεώνα και π@*τάνα»!”.

Διαβάστε ακόμα:

Επανήλθαν οι επιθέσεις σε βάρος διαιτητών – Εκρηκτικός μηχανισμός στο κατάστημα του Γκάμαρη – Τί κατέθεσε στην Ασφάλεια – Σε ποιους αγώνες ορίστηκε φέτος

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή