Η ΕΠΟ πηγαίνει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση για τους τακτικούς δικαστές και σε άτυπη για το θέμα των οφειλών

Print Friendly, PDF & Email

Με μοναδικό θέμα τη συμπληρώση των μελών των δικαιοδοτικών της οργάνων, συνεδριάζει σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ.

Το τελευταίο διάστημα αρκετά μέλη αυτών των οργάνων (τακτικοί δικαστές) έχουν για διάφορους λόγους παραιτηθεί με αποτέλεσμα να παρατηρείται ακόμη και δυσλειτουργία, όπως καταγγέλθηκε από δικηγόρους σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, όπου επίσης καταγγέλθηκε από δικηγόρο ποδοσφαιριστών ότι η κλήση προς την Αναγέννηση Καρδίτσας αντί σταλεί από τις υπηρεσίες της ΕΠΟ στην ΠΑΕ, εστάλη στον ερασιτέχνη!

Η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι να οδηγηθεί η ΕΠΟ σε έκτακτη Γενική Συνέλευση αφού βάσει καταστατικού μόνο μέσω αυτής μπορούν να οριστούν νέα μέλη στα δικαιοδοτικά όργανα.

Η έκτακτη ΓΣ, που επρόκειτο να γίνει για το θέμα των οφειλών της ΕΠΟ στις ΕΠΣ και τούμπαλιν δεν θα γίνει και το θέμα θα επιλυθει στην τακτική ΓΣ του Ιουνίου.

Ωστόσο αναμένεται η διεξαγωγή μια άτυπης ΓΣ κατά την οποία θα συζητηθούν οι υποβληθείσες προτάσεις (ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Ευβοίας κ.α.), ώστε να να υπάρξει συμφωνία που θα εγκριθεί στην τακρική ΓΣ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή