Γαρεφαλάκης: “Συγχαίρω τον Κασναφέρη που κινδύνεψε προσπαθώντας να προστατέψει τον Γκάμαρη”

Print Friendly, PDF & Email
“Ως Ελεύθερος Άνθρωπος,   ο οποίος πιστεύει στην Δημοκρατία,  στους  Νόμους και το Σύνταγμα, έρχομαι σήμερα να εκφράσω την συμπαράσταση μου, στους Συνάδελφους μου
1.Ανδρέα Γκαμαρη,
2Γιώργο Κασναφερη,τον οποίο και συγχαίρω διότι στην προσπάθεια του προστατέψει τον Συνάδελφο του, Γκαμαρη Ανδρέα, δέχθηκε βίαιη επίθεση μια επίθεση,η οποία μπορούσε να τον τραυματίσει με την πτώση την οποία είχε.
3.στα μέλη όλων των ΣΔΠ Ελλαδος, με τελευταίο γεγονός Βίας στον ΣΔΠ Θεσσαλονίκης.
Συγχαίρω όλους προέδρους και τα μέλη των ΣΔΠ Ελλαδος για τον αγώνα τούς  ενάντια στην Βία ιδιαίτερα σε αυτούς, από τούς οποίους με Διδακτορικό τρόπο τούς έχουν πάρει ποσοστά,εισφορές,μέλη και άλλα δικαιώματα τα οποία αναφέρει η Νομοθεσία και τα οποια παράνομα πρατουν οι ΕΠΣ, αδιαφορώντας η ΕΠΟ για την τήρηση της Νομοθεσιας,την οποία και η ίδια  δεν τηρεί.
Βλέπετε τι γίνετε με την εγγραφή στην ΕΠΟ,  της ΕΔΠΕ-ΟΔΠΕ, σύμφωνα με την Υπάρχουσα σχετική Νομοθεσία,με διάφορες μη Νόμιμες δικαιολογίες καθυστερούν την Ένταξη,ο λόγος περιμένουν μήπως η πίεση η οποία ασκούν,φέρει το επιθυμητό παράνομο αποτέλεσμα, τροποποίηση της Υπάρχουσας Νομοθεσίας για να συνεχίσουν να ελέγχουν τούς  Διαιτητές αδιαφορώντας για την Βία….
Εδώ αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εκείνους οι οποίο δεν σκυβουν,δεν γίνονται YES MEN,αλλά  πραττουν το Δίκαιο πρός όφελος του Δημοκρατικού πολιτευματος και όχι του Φασιστικου Πολιτεύματος.
Για αυτόν τον Λόγο συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση του Κυριακού Μητσοτάκη η οποία δεν δέχεται αυτή  την φασιστική Νοοτροπία ενάντια του Ελέγχου της Ελευθερίας  και τής Νομικης και Συνταγματική καταχειρωσης.
Όλα αυτά τα έχω βιώσει,
εγώ και η οικογένειά μου.
Δεν εγκαταλείπω τον έντιμο αγώνα τον οποίο δίνουμε, δεν ασχολούμαι με τούς προδότες συναδέλφους μου της Εξουσιας και τούς υποστηρικτές τους
Ο Καζαντζάκης στο κορυφαίο μυθιστόρημα του,Καπετάν Μιχάλης
Αναφέρει
1. Ο άνθρωπος… εξακολουθεί με πίστη και με πείσμα να κυνηγάει το αδύνατο, τότε γίνεται το θάμα,.. το αδύνατο γίνεται δυνατό.
2.Από πολύ νωρίς… είχαμε ψυχανεμιστεί πως στον κόσμο τούτον δυο μεγάλες δυνάμεις παλεύουν:
3.Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος- αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ήταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος- σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται… η ελευθερία είναι το πιο ακριβαγόραστο αγαθό, δε δίνεται δωρεάν μήτε από τον άνθρωπο μήτε από τον Θεό. Πηγαίνει από χώρα σε χώρα, όπου τη φωνάζουν, από καρδιά σε καρδιά, ανύπνωτη, ανυπόταχτη, χωρίς συμβιβασμό.
1.ένας σπόρος είναι η λευτεριά, μα δεν ποτίζεται αυτός με νερό για να πιάσει, παρά με αγώνα.
Έχουμε εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη, στην Ελληνική Κυβέρνηση και συνεχίζουμε τον Αγωνα μας,ενάντια στους βρυκόλακες του παρασκηνίου οι οποίοι είναι  οι υπεύθυνοι για την αύξηση της βίας.
Με Εκτίμηση
Γαρεφαλακης Μιχάλης
Ταμίας ΕΔΠΕ-ΟΔΠΕ
Πρωην Πρόεδρος ΣΔΠ Ηρακλειου”
Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή