Γκαγκάτσης: “Εχθρός του ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης, δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεννόησης”

Print Friendly, PDF & Email

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτσης, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ  για το project της Νέας Τούμπας, χαρακτήρισε τον Λευτέρη Αυγενάκη, ως εχθρό του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα είπε: «Ισχύει ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα στο σάιτ της ΠΑΕ. Περιμένουμε το Προεδρικό Διάταγμα, προσμένουμε σε κάποιες αλλαγές πάνω σε αυτό. Υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση, δεν είναι διαρροές, έχουν δημοσιευτεί παντού. Είναι σε αναμονή και το θέμα με το Καυτανζόγλειο, δεν υπάρχει συμφωνία. Έχουμε βγάλει τις ανακοινώσεις μας, δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια. Σαφώς και όλοι προτιμούμε να πάμε στο Καυτανζόγλειο, αλλά αφενός με τις μεθοδεύσεις που γίνονται από την Διοίκηση του γηπέδου και από τον Αυγενάκη δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση.

Οσο είναι Υφυπουργος ο Αυγενάκης δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος. Έχω εκφραστεί γι’ αυτό, δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο. Όσο είναι σε αυτή την θέση, δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεννόησης. Δεν χρειάζεται να σας πω για την ΕΕΑ, αν αρχίσουμε να μιλάμε για τις αδειοδοτήσεις στην Super League 2 δεν θα τελειώσουμε ποτέ και δεν έχω σκοπό να έχω παραπάνω δικαστήρια από όσα ήδη έχω». 

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ διευκρίνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει θέση υπέρ ή κατά κάποιου κόμματος και ότι αναφέρεται μόνο στον Αυγενάκη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή