Γκιόκας: Δεν υπάρχει συναίνεση των σωματείων και των αθλητών για έξωση από τον Άγιο Κοσμά

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Ιωάννης Γκιόκας μιλάει από το βήμα στην συζήτηση για την αναθεώρηση του Συντάγματος, στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Print Friendly, PDF & Email

 

Ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, παρευρέθηκε σήμερα στη διαμαρτυρία των αθλητικών Ομοσπονδιών, στον Άγιο Κοσμά, ενάντια στην απόφαση για την έξωση των αθλητών από τους ξενώνες του ΕΑΚΝ και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

“Ήρθαμε σήμερα ξανά εδώ, στον Άγιο Κοσμά, για να συμπαρασταθούμε στον αγώνα που κάνουν οι αθλητές, οι εργαζόμενοι και οι αθλητικές Ομοσπονδίες ενάντια στη βιομηχανία εξώσεων που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση και ο υφυπουργός Αθλητισμού κατ’ εντολή της εταιρίας Lamda Development.

Αυτή η βιομηχανία εξελίσσεται μαζί με ψέματα και εξαπάτηση, με τον υφυπουργό να επικαλείται πως έχει την συναίνεση των σωματείων και των αθλητών, χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει στην πραγματικότητα.

Όλα όσα συμβαίνουν αποδεικνύουν ποιος είναι ο πραγματικός χαρακτήρας της συγκεκριμένης επένδυσης στο Ελληνικό, που φέρει την υπογραφή διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα και που καμία σχέση δεν έχει με τις ανάγκες του λαού της περιοχής και γενικότερα”.

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή