Προς αναστολή το πρωτάθλημα της SL2 λόγω διαφωνίας με την κατανομή των χρημάτων απ’ το στοίχημα!

Print Friendly, PDF & Email

Αναβρασμός επικρατεί στους κόλπους της Super League 2, αφού έπειτα από τη χθεσινή συνάντηση και τις επιπλέον προϋποθέσεις που μπήκαν για την κατανομή των χρημάτων από τη φορολόγηση των παικτών των τυχερών παίγνιων, είδαν το ποσό που τους αναλογεί να μειώνεται δραματικά.

Ενώ το ποσoστό της Super League 1 αυξήθηκε βάσει της αρχικής κατανομής φτάνοντας περίπου στα επιπέδα του 2021 (κάθε ΠΑΕ θα λάβει από 1,5 εκάτ. ευρώ περίπου), η SL2 υπέστη “κούρεμα”. Από 5,1 εκάτ. που αρχικά προβλέπονταν να λάβουν οι ομάδες, πλην των “ομάδων Β” των ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και ΑΕΚ και των Απόλλων Λ. και Ηρόδοτου που δεν αδειοδοτήθηκαν, το ποσό μειώθηκε στο 1,7 εκάτ. ευρώ, που σημαίνει ότι κάθε ομάδα θα λάβει περίπου 70.000 ευρώ.

Ήδη από χθες στις συζητήσεις μεταξύ των προέδρων των ΠΑΕ γίνεται λόγος για δυναμική αντίδραση και ειδικότερα για αναστολή του προταθλήματος ως αντίδραση στην κατανομή των 30,5 εκάτ. ευρώ με την οποία η “μικρή λίγκα” διαφωνεί.

Για αύριο έχει προγραματιστεί ΔΣ για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο υφυπουργός αθλητισμού έχει δηλώσει ότι αν δεν συμφωνήσουν και οι τέσσερις λίγκες (SL1, SL2, Basket League και Volley League) δεν θα προχωρήσει στην κατανομή των χρημάτων.

Αύριο θα καταγραφεί η διαφωνία της SL2…

Διαβάστε ακόμα:

Aυγενάκης: Αν δεν συμφωνήσουν, χρήματα δεν θα πάρουν – Ικανοποίηση στην Super League 1, δυσαρέσκεια στη Super League 2!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή