Η κορυφαία ιπποδρομία της χρονιάς τη Δευτέρα στο Markopoulo Park – Tο 75ο Ελληνικό Ντέρμπι διεκδικούν πέντε καθαρόαιμοι τριετείς ίπποι

Ο νικητής του 74ου Ελληνικού Ντέρμπι, ΓΚΑΝΜΕΤΑΛ ΤΖΑΚ (IRE)
Print Friendly, PDF & Email

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει για την σημαντικότερη κούρσα της χρονιάς. Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στο Markopoulo Park θα διεξαχθεί το 75ο Ελληνικό Ντέρμπι.

Πέντε καθαρόαιμοι τριετείς ίπποι θα πάρουν θέση στο start των 2.100 μέτρων και θα διεκδικήσουν την πρωτιά, φιλοδοξώντας να γράψουν ιστορία και να διαδεχθούν τον περσινό θριαμβευτή ΓΚΑΝΜΕΤΑΛ ΤΖΑΚ (IRE).

Όπως κάθε χρονιά, η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από τις κερκίδες. Tο τρίτο και τελευταίο σκέλος του Ελληνικού Triple Crown, είναι η 7η ιπποδρομία του προγράμματος και συμμετέχουν οι ακόλουθοι ίπποι:

  1. ΑΧΑΤΗΣ (IRE), με επίσημο rate 73, από τον Red Jazz (USA). Έχει το απόλυτο καθώς σε 3 συμμετοχές έχει πετύχει 3 νίκες, ανάμεσα στις οποίες το Κύπελλο Ηνιόχου και το Κριτήριο Τριετών που αποτελούν τα δύο πρώτα σκέλη του Triple Crown.

Ιδιοκτήτης: VAM Properties S.A. – Προπονητής: Θεοδωράκης Χρήστος – Αναβάτης: Χριστοφής Μάριος

  1. ΝΙΟΥ ΧΟΛΑΝΤ (IRE), με επίσημο rate 69, από τον Australia (GB). Ο νικητής του Winter Challenge 2ετών.

Ιδιοκτήτης: VAM Properties S.A. & Μποδούρογλου Μιχαήλ – Προπονητής: Θεοδωράκης Χρήστος – Αναβάτης: Ψαραδάκης Ιωάννης

  1. ΠΕΡΙΚΛΗΣ (GR), με επίσημο rate 51, από τον Κίνγκ Φοίβος (GR). Σε 6 συμμετοχές έχει πετύχει 2 νίκες και 2 πλασέ (2η – 3η θέση).

Ιδιοκτήτης: Αστέρια Racing ΙΚΕ – Προπονητής: Κουβαράς Γιώργος – Αναβάτης: Μαστοράκης Κωνσταντίνος

  1. ΦΙΓΑΛΟΣ (GB), με επίσημο rate 42, από τον Outstrip (GB). Νικητής στην τελευταία του συμμετοχή έχει συνολικά 1 νίκη και 1 πλασέ σε 3 συμμετοχές.

Ιδιοκτήτης: Πανταζής Γρηγόριος – Προπονήτρια: Κεράτσα Ειρήνη – Αναβάτης: Δημητσάνης Παναγιώτης

  1. ΦΛΑΪΤ ΑΛΕΡΤ (IRE), με επίσημο rate 50, από τον Camelot (GB). Έχει πραγματοποιήσει 5 συμμετοχές και ψάχνει την διάκριση στην μεγαλύτερη ιπποδρομία των 3ετών.

Ιδιοκτήτης: Runser Caroline – Προπονητής: Χαραλάμπους Χάρης – Αναβάτης: Τσέλα Εντιόν

 

Τα βλέμματα και στο «Ντέρμπι των φοράδων»

 

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας ξεχωρίζει και το «Ντέρμπι των φοράδων», το Κύπελλο Αρτέμιδος (5η Ιπποδρομία του προγράμματος).

Οι πέντε καθαρόαιμες φοράδες, που θα πάρουν θέση στο σταρτ των 1800μ. για να διαδεχθούν την ΜΠΡΟΝΤΕ (GR) στον τίτλο της καλύτερης 3ετους φοράδας, για το 2021 είναι οι:

  1. ΕΙΡΗΝΗ (GR), με επίσημο rate 66, από τον Reel Buddy (USA). Σε 4 συμμετοχές έχει πετύχει 2 νίκες.

Ιδιοκτήτης: Πανταζής Γρηγόριος – Προπονήτρια: Κεράτσα Ειρήνη – Αναβάτης: Δημητσάνης Παναγιώτης

  1. ΛΑΒ ΧΕΕΡΤΣ (GB), με επίσημο rate 45, από τον Fast Company (IRE). Σε 4 συμμετοχές έχει πετύχει 1 νίκη.

Ιδιοκτήτης: G.K.L.DStables & Χατζοπούλου Αικατερίνη – Προπονητής: Θεοδωράκης Χρήστος – Αναβάτης: Ψαραδάκης Ιωάννης

  1. ΜΑΝΙΑΝΝΑ (GR), με επίσημο rate 57, από τον Reel Buddy (USA). Σε 5 συμμετοχές έχει πετύχει 2 νίκες.

Ιδιοκτήτης: Πανταζής Γρηγόριος – Προπονήτρια: Κεράτσα Ειρήνη – Αναβάτης: Καποδίστριας Κωνσταντίνος

  1. ΜΠΡΟΟΥΝΤ ΣΤΡΑΪΠΣ (GB), με επίσημο rate 49, από τον Starspangledbanner (AUS). Σε 6 συμμετοχές έχει πετύχει 1 νίκη.

Ιδιοκτήτης: VAM Properties S.A. & Μποδούρογλου Μιχαήλ – Προπονητής: Θεοδωράκης Χρήστος – Αναβάτης: Μαστοράκης Κωνσταντίνος

  1. ΟΡΙ (GR), με επίσημο rate 47, από τον Schubert (USA). Σε 3 συμμετοχές έχει πετύχει 1 νίκη.

Ιδιοκτήτης: VAM Properties S.A – Προπονητής: Θεοδωράκης Χρήστος – Αναβάτης: Χριστοφής Μάριος

Η περσινή νικήτρια του Κυπέλλου Αρτέμιδος, ΜΠΡΟΝΤΕ (GR)

Δύο ΣΚΟΡ 4, ένα ΣΚΟΡ 6 και επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ

 

Μεγάλο είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στην 20η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς. Τη Δευτέρα θα προσφερθούν δύο ΣΚΟΡ 4, από την 1η έως την 4η και από την 5η έως την 8η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 3η έως την 8η ιπποδρομία.

Οι φίλιπποι, που θα επιλέξουν σωστά τον νικητή στο ΓΚΑΝΙΑΝ, θα λάβουν ενισχυμένα κέρδη λόγω της πριμοδότησής του παιχνιδιού με εγγυημένο διανεμόμενο ποσό 2.000 ευρώ σε όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες.

Στο ελληνικό πρόγραμμα της Δευτέρας θα συμπεριληφθεί και μια κούρσα από την Νότια Αφρική, συγκεκριμένα η 5η ιπποδρομία από το Fairview, με ώρα έναρξης 15:45. Οι ελληνικές ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 16:00.

 

Δείτε το πρόγραμμα:

https://www.markopoulopark.gr/documents/20143/0/IppodrProgramma_11102021.pdf/85efc196-8bba-0689-02bc-c8e62fa8db38

Η παρουσία φιλίππων στις κερκίδες επιτρέπεται, βάσει του ισχύοντος πλαισίου για την προστασία της δημόσιας υγείας απέναντι στον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, θα μπορούν να επισκέπτονται το Markopoulo Park μόνο όσοι θεατές είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει από COVID-19 το τελευταίο εξάμηνο. Κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου, θα γίνεται έλεγχος της σχετικής βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης και του εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο Markopoulo Park είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Oι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες είτε στα καταστήματα ΟΠΑΠ είτε διαδικτυακά ή μέσω της συχνότητας του Alert TV.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή