Οι μηνύσεις του Σάββα Θεοδωρίδη με αφορμή τη διαιτησία και το VAR

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή τη διαβίβαση της ποινικής δικογραφίας στη Βούλη από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, έπειτα από μήνυση του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη, που αφορά στον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, το SoccerPlus θυμάται τις μηνύσεις, που έχει καταθέσει ή έχει απειλήσει πως θα καταθέσει φέτος ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού με αφορμή τη διαιτησία και το VAR.

Η δικογραφία, με βάση τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, αφορά τη χρήση του συστήματος VΑR (video assistant referee) στον ποδοσφαιρικό αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός 0-0 (22/12), στον οποίο είχε ακυρωθεί γκολ των φιλοξενούμενων για οφσάιντ.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης για τον ίδιο αγώνα είχε μηνύσει τους διαιτητές Φωτιά, Σάββα, Φίλου, Ευαγγέλου και Φωτόπουλου με την κατηγορία για δωροδοκία. Μάλιστα για τους πέντε διαιτητές είχε ξεκινήσει και διαδικασία αυτοφώρου.

Θεοδωρίδης: “Δεν θα αφήσω οι διαιτητές να ασελγούν πάνω στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας”

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας και ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού προχώρησε σε νέες μηνύσεις μετά τους ορισμούς διαιτητών για τη 19η αγωνιστική, στους οποίους είχαν επιστρέψει μετά από τιμωρία οι Φωτιάς και Ευαγγέλου. Ο Σάββας Θεοδωρίδης κατέθεσε μήνυση κατά των Μέλο Περέιρα, Μιχάλη Κουκουλάκη αλλά και άλλων μελών της ΚΕΔ, όπως και κατά των διαιτητών Φωτιά και Ευαγγέλου.

Μήνυση Θεοδωρίδη κατά ΚΕΔ, Περέιρα και διαιτητών για “εγκληματική οργάνωση”

Την 1η Δεκεμβρίου μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1, ο Σάββας Θεοδωρίδης εξέφρασε παράπονα για τον Ισπανό διαιτητή Σάντσεθ και τον διαιτητή VAR Σιδηρόπουλο. Καταφέρθηκε επίσης κατά του Περέιρα και της ΕΠΟ, λέγοντας πως δεν θα σταματήσει να πηγαίνει από μήνυση σε μήνυση.

Θεοδωρίδης: “Ο Περέιρα και το σκυλολόι της ΕΠΟ όρισαν το διαιτητή”

Στις 10 Νοεμβρίου Σάββας Θεοδωρίδης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου με 2-0 καταφέρθηκε σε δηλώσεις του εναντίον του διαιτητή Σκουλά και είπε πως έχει κάνει μήνυση σε όλη την ΕΠΟ.

Θεοδωρίδης: “Ο χειρότερος διαιτητής ο Σκουλάς, έχω κάνει μηνύσεις σε όλη την ΕΠΟ”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή