Ιστορικό ραντεβού της ΕΠΟ με τη νομιμότητα: Έγκυρη εκλογή προεδείου με τη δεύτερη προσπάθεια!

Print Friendly, PDF & Email

Η πρώτη προσπάθεια, όπως αποκάλυψε το SoccerPlus και επιβεβαίωσε η πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου, διακυβέρνησης και συμμόρφωσης, απέτυχε.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ εξέλεξε στις 30/5 το νέο προεδρείο, λόγω της ποινής που επιβλήθηκε στους Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη, όμως η εκλογή τους ήταν άκυρη.

Η από τον Φιλιππούση επιλεγμένη και διαρθρωμένη νομική διεύθυνση, δεν είχε γνώση του καταστατικού, επόμένως οι εκλογές για την ανάδειξη του αναπληρωτή προέδρου, του Α’ Αντιπροέδρου και του ταμία, διεξήχθησαν με βάση τη φαντασία και όχι με βάση τις προβλέψεις του καταστατικού.

Στην γενική συνέλευση της 1ης Ιουνίου η ακυρότητα της εκλογής επιβεβαιώθηκε με αποτέλεσμα ουδείς από τα πρόσωπα που εξελέγησαν στις 30/5 (Παπαχρήστος, Κουπτσίδης, Δανιήλ) όχι όμως δεν κάθησαν στις θέσεις του προεδρείου, αλλά απουσίασαν από τη συνέλευση!

Στις 7/6 η acting ΕΠΟ εκανε νέα προσπάθεια εκλογής του προεδρείου της. Όπως μας ενημερώνει:

“Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατά τη συνεδρίαση, προχώρησε στην εκλογή Αναπληρωτή Προέδρου, Α’ Αντιπροέδρου και Ταμία, κατά το άρθρο 33 παρ. 9 του Καταστατικού.

Εξελέγησαν οι:
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Παναγιώτης Παπαχρήστος
Α’ Αντιπρόεδρος: Δημοσθένης Κουπτσίδης
Ταμίας: Αγγελος Δανιήλ

Επίσης, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. έλαβε και τις εξής αποφάσεις:
Κατόπιν εισήγησης του Προέδρου κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου, συγκροτήθηκε επιτροπή για την επιλογή χώρου για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου των Εθνικών Ομάδων και των νέων γραφείων της Ε.Π.Ο. Την Επιτροπή αποτελούν τα μέλη της Ε.Ε. Τάκης Παπαχρήστος, Δημοσθένης Κουπτσίδης, Κυριάκος Φύτρας και Λεωνίδας Λεουτσάκος.”

Διαβάστε ακόμα:

Κατά παράβαση του καταστατικού ο τρόπος εκλογής του προεδρείου της ΕΠΟ!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή