Και με την περίπτωση του “απίθανου” Λούμπος Μίχελ τι θα γίνει;

Και με την περίπτωση του “απίθανου” Λούμπος Μίχελ τι θα γίνει;
Print Friendly, PDF & Email

Γράφει ο Θοδωρής Χαρόπουλος

Για το οφσάιντ το ξεκαθαρίσαμε: “Αρχικά δεν ήταν, αλλά μετά είπαμε ήταν και …εμ, αφού μετά μιλήσαμε με το βοηθό είπαμε ότι δεν ήταν. Αυτό, τίποτε άλλο”.

Για το κουμπούρι το λύσαμε το θέμα: “Τελικά δεν ήταν photoshop, ήταν όπλο, αλλά έλα μωρέ δεν το έβγαλε να πυροβολήσει, απλά το ξέχασε εκεί όταν έκανε την μπούκα ο Ιβάν ο Τρομερός. Στο φινάλε – φινάλε αφού δεν πυροβόλησε και δεν πέτυχε κανέναν τι τα θες;…”

Για το -ο θεός να το κάνει- πρωτάθλημα καταλήξαμε: “Τι την θέλατε την αλλαγή, αυτή είναι η εξυγίανση που μας τσαμπουνάγατε; Να μπαίνει ο άλλος με το κουμπούρι; Καλύτερα δεν ήταν ο δικός μας με το τα pakistan-phones και το “στήσιμο μέχρι και των σημαιών του κόρνερ;”

Τι γίνεται με Μίχελ;

Αλλά να κι ένα ερώτημα που όχι απλά δεν έχει απαντηθεί, μα δεν έχει καν τεθεί! Αυτός ο απίθανος που λέγεται Λούμπος Μίχελ, έχει καταγγελθεί από κανέναν στην UEFA και τη FIFA;

Ξέρoυν η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι ένα μέλος τους (πρώην top level διαιτητής που έχει σφυρίξει μεταξύ άλλων Τελικό Τσάμπιονς Λιγκ, Τελικό Γιουρόπα Λιγκ, Δύο τελικές φάσεις και Προημιτελικό Μουντιάλ) “διαφημίζει” τους συνεργάτες και τα μέλη UEFA και FIFA κατά τον τρόπο αυτόν; Τραμπουκίζοντας και κάνοντας ντου κατά διαιτητών και δημοσιογράφων;

Εγώ αν ήμουν UEFA ή FIFA και είχα τέτοια ενημέρωση, θα ένιωθα οργή, θα αποκήρρυσα τέτοιες συμπεριφορές και ανθρώπους. Διότι δεν μπορεί ο αυριανός ρέφερι του τελικού Τσάμπιονς Λιγκ των εκατοντάδων εκατομμυρίων, να υπάρχουν υπόνοιες πως μπορεί σαν χαρακτήρας και σαν άτομο να εξελιχτεί σε ένα, τύπου Μίχελ αύριο-μεθαύριο. Είναι προσβολή του θεσμού πέρα από οτιδήποτε άλλο και τέτοιες συμπεριφορές να πρέπει τιμωρούνται σκληρά από τους αρμόδιους, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η ελληνική ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.

Λέω εγώ τώρα…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή