Καταγγελία κατά του Κώστα Δόξα από την πρώην σύζυγό του για ξυλοδαρμό – Τι απαντά ο τραγουδιστής που αποχώρησε από το YFSF

Print Friendly, PDF & Email

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα καταγγέλλει πως είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος αντικρούει τους ισχυρισμούς της. Λόγω των γεγονότων ο Κώστας Δόξας διέκοψε και την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1, όπου συμμετείχε στο Your Face Sounds Familiar – All Star.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην γυναίκα του γνωστού τραγουδιστή κατέθεσε μήνυση, στην οποία ισχυρίζεται ότι ο Κώστας Δόξας είχε «επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά» με βάση τα όσα δήλωσε.

Οι καταγγελίες της Μαρίας Δεληθανάση προκάλεσαν την αντίδραση του τραγουδιστή, ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική, ενώ σημειώνει πως υπήρξαν δικαστικές αποφάσεις για τα γεγονότα που αναφέρει η πρώην σύζυγός του.

«Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”»
Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αναφέρει: «Με έντονη αγανάκτηση, αλλα και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα «αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά», καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το «παιχνίδι», σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, αλλά και της ίδιας της πρώην συζύγου μου, από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο».

Η αποχώρηση από το YFSF – All STAR και η ανακοίνωση του ΑΝΤ1
Ο Κώστας Δόξας με επιστολή του έκανε γνωστό πως αποχωρεί και από την εκπομπή του ANT1, YFSF, καθώς θέλει να επικεντρωθεί στην αποκατάσταση της αληθείας.

Ο τραγουδιστής αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρόλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά.

Ούτε, όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνη σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας, καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει».

Από την πλευρά του ο ΑΝΤ1 αναφέρει: «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους.

Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή