Καταγγελία σε ΕΠΟ και Επιτροπή Δεοντολογίας για “αντικαταστατική λειτουργία” της ΕΠΣ Κοζάνης! (έγγραφα)

Print Friendly, PDF & Email

Η πλειονότητα των μελών της ΕΠΣ Κοζάνης, ήτοι οι έξι από τα 11, καταγγέλλουν για “αντικαταστατική λειτουργία” τους έχοντες την ευθύνη της σύγκλησης των συνεδριάσεων του ΔΣ, επειδή αρνούνται να βάλουν ως θέμα στην ημερήσια διάταξη την “ανακατανομή αξιωμάτων του ΔΣ” παρότι εγγράφως έχει ζητηθεί από έξι μέλη του ΔΣ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Θέλουμε  να  ενημερώσουμε  τους  θεσμικούς  φορείς  του ποδοσφαίρου  για την κατάσταση που επικρατεί  στην περιφερειακή  ενότητα  Κοζάνης ( Σωματεία – Μέλη της Ε.Π.Σ. – Πρόεδρο   Ε.Π.Ο. – Εκτελεστική Επιτροπή  Ε.Π.Ο. – Επιτροπή Δεοντολογίας  Ε.Π.Ο.).

Στις 08/11/2022 καταθέσαμε αίτημα στη γραμματεία  της  Ε.Π.Σ.  Κοζάνης με αριθμό πρωτοκόλλου 335 με θέμα  Ανακατανομή αξιωμάτων του διοικητικού συμβουλίου μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες  και  όπως φυσικά ορίζει το καταστατικό της Ένωσης.

Το αίτημα υπογράφουν 6 μέλη της διοίκησης ονομαστικά.

Παρότι καλεστήκαμε σε  δυο  συνεδριάσεις  μετά την κατάθεση του αιτήματος  μας  είδαμε με έκπληξη ότι σε καμία από τις συνεδριάσεις αυτές  δεν υπάρχει  θέμα  ημερήσιας διάταξης,  το θέμα που έχουμε αιτηθεί.

Επειδή δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντίδρασης δημοσιοποιούμε  το θέμα για να γνωρίζουν τα μέλη της Ένωσης  την αντικαταστατική λειτουργία  κάποιων μελών της διοίκησης  που έχουν την ευθύνη των συνεδριάσεων.

Σας  παραθέτουμε παρακάτω ως απόδειξη το αίτημα μας και τις κλήσεις  των συνεδριάσεων με τα θέματα που δυστυχώς το θέμα που έχουμε αιτηθεί δεν υπάρχει πουθενά.

Θα επανέλθουμε όταν και όπου χρειαστεί.”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή