Καταθέτει για τη “διαφθορά στο ποδόσφαιρο” ο Αλαφούζος – Τέσσερις ΠΑΕ της SL1 και 13 της SL2 στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα!

Print Friendly, PDF & Email

“Σε νέα κατάθεση για τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένεται να προχωρήσει την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος.

Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων», μετά την προφορική ενημέρωση που παρείχε τις προηγούμενες ημέρες στον αντεισαγγελέα του ανωτάτου δικαστηρίου Γιώργο Οικονόμου, ο οποίος έχει την εποπτεία για τα θέματα του αθλητισμού, θα κληθεί ενώπιον και του αρμόδιου αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου, που έχει αναλάβει τον «φάκελο» με τα φαινόμενα διαφθοράς και έκνομων καταστάσεων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται πως σε εξέλιξη βρίσκεται η σχετική εισαγγελική έρευνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και μέσα στον Ιανουάριο θα υπάρξουν και τα πρώτα αποτελέσματα.

Αρκετές ομάδες από τη ΣΛ2 (τουλάχιστον 13), δεκάδες παράγοντες, αλλά και τουλάχιστον τέσσερις ΠΑΕ της ΣΛ1 φαίνεται να έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα, που είναι έτοιμος να αποδώσει κατηγορίες για παράνομο στοιχηματισμό.”

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Διαβάστε ακόμα:

Στο πλευρό των διαιτητών ο Παναθηναϊκός: Χαιρετίζουμε την απόφασή τους για αποχή – Τους καλούμε να καταθέσουν στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή