“Πανούργος” Μπαλτάκος: Ζητάει από τον Μαρινάκη να εγγυηθεί την ασφάλεια των διαιτητών της Super League!

Print Friendly, PDF & Email

Το επιτυχημένο, όπως αποδείχθηκε “τρικ” που ακολούθησε για να αρθεί το “εμπάργκο” που είχε επιβάλει η UEFA στην ΕΠΟ για τους ξένους διαιτητές, ακολουθεί και στην περίπτωση της αποχής των διαιτητών της Super League, o Τάκης Μπαλτάκος.

Μετά τη συνάντηση που έγινε, ανακοίνωσε ότι ζητεί από τη Super League, πρόεδρος της οποίας είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Ευ. Μαρινάκης, να εγγυηθεί για την προστασία των Ελλήνων διαιτητών, όπως έκανε και με τους ξένους με επιστολή, που έστειλε στην UEFA!

Eιδικότερα η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι “πραγματοποιήθηκε σήμερα η αρχική συνάντηση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ και αντιπροσωπεία των διεθνών διαιτητών και βοηθών, οι οποίοι συμμετείχαν μέσω τηλεφωνικής συνδιάσκεψης λόγω της απουσίας των περισσότερων εκτός Αθηνών. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αναπληρωτής πρόεδρος κ. Παναγιώτης Δημητρίου.

Μετά τα όσα συζητήθηκαν, από πλευράς ΕΠΟ τονίζεται ότι η Ομοσπονδία στηρίζει απόλυτα τους διαιτητές στην απόφασή τους για αποχή και κατανοεί πλήρως τους λόγους οι οποίοι τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Η ΕΠΟ καλεί την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει τα προσήκοντα μέτρα και να αποκαλύψει τα πρόσωπα πίσω από τις «ανώνυμες» απειλές κατά των διαιτητών.

Η ΕΠΟ καλεί επίσης τη Super League 1 να παράσχει εγγυήσεις προστασίας προς τους Έλληνες διαιτητές, όπως ακριβώς έχει πράξει και με τους ξένους.

Τα μέτρα τα οποία η ίδια η ΕΠΟ θα λάβει για την προστασία των διαιτητών θα ανακοινωθούν μετά από συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/12 και ώρα 12:00 με την ενεργό συμμετοχή αντιπροσωπείας των διαιτητών.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή