Κούγιας: “Δε νοιάζουν τον Ολυμπιακό οι εκλογές της ΕΠΟ – Δεν θα ασχοληθεί με τους βλαχοπροέδρους”

Print Friendly, PDF & Email

Σε συνέντευξη που έδωσε στο thrylos24 o αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλ. Κούγιας, ρωτήθηκε για τιες επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ και απάντησε ως εξής:

«Δε με νοιάζει καθόλου. Ούτε τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί με τις εκλογές της ΕΠΟ. Αυτή είναι η πολιτική του συλλόγου. Δεν θα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός, ούτε με τους βλαχοπρόεδρους, ούτε με τους ανθρώπους, οι οποίοι, από το πουθενά, έχουν φύγει από τα νησιά τους και τις πόλεις τους και έχουν εγκατασταθεί στην Αθήνα. (…)

Αυτό το έργο της ΕΠΟ θα τελειώσει με την επαγγελματική διαιτησία. Αν η κυβέρνηση δεν το κάνει αυτό, πάει να πει ότι δεν έχει αντιληφθεί τον κοινωνικό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου.

Το κυριότερο απ’όλα, δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται κάθε Κυριακή. Γιατί; Υπάρχει και Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός, η Κηφισιά, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Βόλος, ο Πανσερραϊκός. Υπάρχουν οι ομάδες και στο κάτω ράφι και στο πάνω. Δεν μπορεί μια εγκληματική ομάδα να κανονίζει τις διοικήσεις των ομάδων. Ακόμα και ποια ομάδα θα ανέβει από τη Γ’ κατηγορία στην Β’ και από την Β’ στην Α’ ερασιτεχνική, για να ελέγχουμε τη Superleague 1 κι να βγάζουμε πρώτο, όποιον θέλουμε εμείς». 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή