Μπέος: Δεν υπάρχει δικό μου αίτημα προς την ΕΠΟ – Ο Μπαλτάκος μου μετέφερε την πρόθεση να συμβάλλουν με 70.000 ευρώ

Print Friendly, PDF & Email

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει 70.000 ευρώ ώστε το Πανθεσσαλικό να είναι έτοιμο για τη φιλοξενία του τελικού του Κυπέλλου.

Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε ξανά θέση για το θέμα με ανάρτηση του στα social media, τονίζοντας πως ό,τι απαιτείται θα το καλύψει ο Δήμος Βόλου και η θεσσαλική ΠΑΕ, ενώ υπογραμμίζει ότι το μόνο που θέλει η ομάδα του είναι να τακτοποιηθούν οι ζημιές που προκάλεσαν στο Πανθεσσαλικό οι οπαδοί του Άρη το 2021.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Πληροφορήθηκα για τη γενναία προσφορά του κ Καρυπίδη σχετικά με την χρηματοδότηση για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ωστόσο, θα ήθελα να διευκρινίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα σχετικό αίτημα από τη δική μου την πλευρά προς της ΕΠΟ.

Το θέμα αυτό προέκυψε έπειτα από προσωπική συζήτηση που είχα με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος μου μετέφερε την πρόθεσή του να συμβάλλει η Ομοσπονδία με το ποσό των 70.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος.

Όσον αφορά τη χορηγία του κ. Καρυπίδη, τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι. Ας τακτοποιήσει πρώτα τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2021 και δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω.

Ωστόσο, ό,τι απαιτείται ώστε το Πανθεσσαλικό να μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες παρουσία φιλάθλων, θα το καλύψει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή