Κερκίδα οπαδών του Άρη στον τελικό Κυπέλλου με “οργανωτή” τον Ντάσιο – Παρέμβαση αστυνομίας και 20 προσαγωγές

O Nτάσιος πάνω από το Κύπελλο "εποπτεύει" τους πανηγυρισμούς πανηγυρισμούς
Print Friendly, PDF & Email

 

“Μπορεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη να διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ακόμη κι έτσι όμως λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα και να μην ξεκινήσει ποτέ το παιχνίδι, καθώς μπήκαν αμέτρητοι οπαδοί του Άρη στο γήπεδο, κάτι που φαίνεται κι από τα τηλεοπτικά πλάνα και από τον ήχο που περνούσε στη μετάδοση.”

Σύμφωνα με το “ΦΩΣ των ΣΠΟΡ” “Αιτία ήταν οι ενέργειες του παρατηρητή Ντάσιου (ΕΠΣ Αχαϊας), ο οποίος καταγγέλλεται από τον Παναθηναϊκό ότι έβαζε οπαδούς του Άρη μέσα στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας τις διαπιστεύσεις των Θεσσαλονικέων!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 40 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος απευθύνθηκε στον πρώτο παρατηρητή, κ, Πατμανίδη (από τη Λίγκα), βλέποντας να έχουν μπει περίπου 15O άτομα από πλευράς Αρη στο γήπεδο και να έχουν στήσει κερκίδα!

Εκείνο που του ξεκαθάρισε μάλιστα είναι ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει το παιχνίδι αν δεν αποχωρήσουν και δεν μείνουν μέσα μόνο οι 30 φίλαθλοι που είχαν προσκλήσεις. Μετά τη σφοδρή αντίδραση του Παναθηναϊκού, ο παρατηρητής Πατμανιδης πράγματι απαίτησε να βγουν άπαντες έξω και να γίνει ταυτοπροσωπία των διαπιστευμένων του Άρη, κάτι που όντως συνέβη.

Στην ταυτοπροσωπία επιβεβαιώθηκε ότι δεκάδες από αυ τούς δεν είχαν δικαίωμα να βρίσκονται στο γήπεδο. Ακόμη κι έτσι όμως, υπήρξαν και πάλι αρκετοί που παρεισέφρησαν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα Ο Αρης να έχει περίπου 100 οπαδούς του μέσα στο Πανθεασαλικό που είχαν στήσει κανονική κερκίδα!(…)”

 

Σύμφωνα με τη Live Sport “η Ελληνική Αστυνομία έκανε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι αρκετοί οπαδοί δεν είχαν διαπίστευση. Υπήρξαν 20 προσαγωγές φιλάθλων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Από παράγοντες της ΕΠΟ καταγγέλλεται ότι ένας εκ των παρατηρητών της στον τελικό, ο Κ. Ντάσιος από την Αχαΐα, έπαιρνε τις διαπιστεύσεις των φιλάθλων που είχαν μπει στο γήπεδο και τις έδινε σε άλλους φιλάθλους που το όνομά τους δεν υπήρχε στη σχετική λίστα.

Προφανώς, η ΕΛ.ΑΣ. κατά την είσοδο των διαπιστευμένων δεν ζητούσε ταυτότητες. Από την πλευρά του ο Ντάσιος διαψεύδει ότι έκανε τον… μεταφορέα διαπιστεύσεων.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή