“Κοινός εγκληματίας ο Γιάννης Παπαδόπουλος – Θα μηνύεται όποιος προσπαθεί να αλλοιώσει αγώνα πρωταθλήματος” (video)

Print Friendly, PDF & Email

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο  αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας:

«Νομίζω όλοι είδαν αυτή την ποδοσφαιρική αλητεία. Όπως είπα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσα, αλητεία τέλος. Ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα

Αδιανόητο να είναι διαιτητής σε αγώνες Super League αυτός που πέρυσι με εντολές του Γιάννη Παπαδόπουλου, ενός κοινού εγκληματία, αρχηγού της Εγκληματικής Οργάνωσης, μέτραγε με μία μεζούρα, από αυτές που έχουν οι παλιές ράφτρες, για να βρει χιλιοστά, για να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ της ΑΕΚ και να αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Υπάρχει ακόμη αυτός στους πίνακες και ανταμείβεται.

Όπως είπαμε στις αρχές της εβδομάδας, με τον κύριο Μαρινάκη, όποιος προσπαθεί να αλλοιώσει αγώνα πρωταθλήματος, σήμερα δεν τα κατάφερε, ήταν απόπειρα, έχουμε δεσμευτεί, όπως έκανε σήμερα ο Μανούχος, οι βοηθοί του και αυτό το «μπουμπούκι», ο Γιάννης Παπαδόπουλος, θα μηνύεται.

Ο Ολυμπιακός ήδη δήλωσε προς τον αστυνομικό διευθυντή πως δεν πρέπει να φύγουν οι διαιτητές, είναι κρατούμενοι. Ο Ολυμπιακός θα υποβάλλει προφορική μήνυση για απόπειρα αλλοίωσης αγώνα που είναι στο στοίχημα. Αυτό και μέχρι τέλος, δεν θα πω παραπάνω πράγματα. Εμείς θα μιλάμε με έργα από εδώ και πέρα. Αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο.

Υπήρξε έντονος προβληματισμός για να γίνουν διεθνώς ρεζίλι, αν θα πρέπει μετά την ακύρωση των δύο γκολ, μετά τους λόγους που ακυρώθηκαν τα γκολ, Μετά την αποβολή του Ρέτσου, που η πρώτη κάρτα ήταν ανύπαρκτη και η δεύτερη και πάλι στα όρια αν είναι δεύτερη κάρτα. Δεν υπάρχει καμία από τις δύο. Εμείς θα παίξουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε το 48ο. Εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες από εδώ και πέρα.

Κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες που είναι σε ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και κανείς δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Κάθε μέρα, το τονίζω. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Να ξέρετε, παρατηρούμε τα πάντα. Κάναμε συγκεκριμένες καταγγελίες στη συνέντευξή μου και δεν θα σταματήσουμε με τίποτα. Αλητεία τέλος!».

 

 

Η δημοσίευση των ανωτέρω δηλώσεων και χαρακτηρισμών δεν συνιστά την υιοθέτησή τους από το soccerplus.gr.  

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή