Μάρκου: “Να μάθουμε τι είπε ο Αυγενάκης με τις FIFA/UEFA – Δεν είμαστε κατά της επαγγελματικής διαιτησίας”

Print Friendly, PDF & Email

Στην ΕΡΑ Σπορ και τον Θ. Μπλούνα μίλησε ο βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου, με αφορμή την ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή από 22 βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προς τον υφυπουργό αθλητισμού, Ελ. Αυγενάκη, με αφορμή τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των FIFA/UEFA και ΕΠΟ στο τέλος Μαϊου.

Ο κ. Μάρκου, μεταξύ άλλων, είπε: “To ότι υπέγραψαν την ερώτηση 22 βουλευτές δείχνει το ενδιαφέρον που υπάρχει. Θέλουμε να μάθουμε τι ειπώθηκε στην συνάντηση με FIFA/UEFA. Έχουμε κάποιες πληροφορίες…  Ο κ. Αυγενάκης συνεχώς νομοθετεί διορθώνοντας τα προηγούμενα νομοθετήματά του. Η ολιστική μελέτη ερμηνεύεται με διαφορετικό τρόπο από την κυβέρνηση. Για παράδειγμα στο νόμο για την αντιμετώπιση της βίας υπάρχει η καταστολή αλλά δεν υπάρχει η πρόληψη, όπως λέει η ολιστική μελέτη.”

Σε ερώτηση σχετικά με τη μη θετική ψήφο του ΣΥΡΙΖΑ στην τροπολογία Aυγενάκη για την επαγγελματική διαιτησία στο ποδόσφαιρο είπε: “Δεν είμαστε κατά της επαγγελματικής διαιτησίας, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Δε μπορεί να αποφασίζει ο υφυπουργός, αντί της ΕΠΟ.”

Διαβάστε ακόμα:

Ερώτηση από 22 βουλευτές για την «κόκκινη κάρτα στην ελληνική Κυβέρνηση από τις FIFA -UEFA»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή