“Μετακόμισαν” στη Βουλγαρία τα ελληνικά μπουζούκια

Πηγή: Youtube
Print Friendly, PDF & Email

Εικόνες που παραπέμπουν στη νυχτερινή Ελλάδα προ κορωνοϊού, εκτυλίσσονται τον τελευταίο καιρό στη Βουλγαρία. Μάλιστα στη Σόφια το βράδυ της Πέμπτης (20/05) δύο Έλληνες τραγουδιστές, ο Διογένης και η Τίνα Μελά, γέμισαν νυχτερινό κέντρο και ξεσήκωσαν τον κόσμο, ο οποίος βρέθηκε στο κατάστημα από το απόγευμα κιόλας. Όλα αυτά χωρίς μάσκα, καθώς στη Βουλγαρία όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν αρθεί.

Στο video wall της πίστας κυμάτιζε άλλοτε η ελληνική και άλλοτε η βουλγαρική σημαία, με τους δύο καλλιτέχνες να ετοιμάζονται για τις επόμενες εμφανίσεις τους στη γειτονική χώρα.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, οι δύο τραγουδιστές δήλωσαν χαρούμενοι που εν μέσω τόσων δυσκολιών βρίσκουν δουλειά, ενώ τόνισαν πως παρόλο που οι μισθοί στη γειτονική χώρα είναι μικρότεροι, στη διασκέδαση τα μεροκάματα είναι σχεδόν τα ίδια με την Ελλάδα.

“Η πληρότητα στα μαγαζιά είναι περίπου στο 70%” σημείωσε ο Διογένης, ενώ η Τίνα Μελά εξήγησε πως στη Βουλγαρία δεν ισχύουν πλέον τα αυξημένα μέτρα για τη διάδοση του κορωνοϊού, όπως στη χώρα μας.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή