Νικήτρια στα Sports Marketing Awards 2017 η Holmes Place

Print Friendly, PDF & Email

Σε μία λαμπρή τελετή με παρουσία του Σπύρου Καπράλου και του Ολυμπιονίκη και Προέδρου των Sports Marketing Awards Νίκου Κακλαμανάκη, καθώς και πλήθος άλλων αθλητών και παραγόντων του αθλητισμού, η εταιρεία Holmes Place παρέλαβε το Bronze Award στην κατηγορία Live Well’ για την απολύτως επιτυχημένη διοργάνωση του πρωτοποριακού fitness event “The 2nd Ultimate Fitness Experience”.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, τα Holmes Place, πιστά στο μόττο τους “One Life, Live it Well”, υποδέχθηκαν πάνω από 1000 συμμετέχοντες (μέλη και μη), προσκαλώντας και προκαλώντας τους να δοκιμάσουν τις αντοχές τους μέσα από μια πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα στο χώρο της εκδήλωσης. Βασικοί πυλώνες του fitness event ήταν η μύηση του κοινού στον αθλητισμό και σε έναν πιο αθλητικό τρόπο ζωής, η παρουσίαση νέων και καινοτόμων αθλητικών δραστηριοτήτων καθώς και η πολύτιμη ευκαιρία άθλησης σε φυσικό περιβάλλον, με μοναδική οφέλη για την υγεία των συμμετεχόντων.

Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να συμβάλλουν και στη στήριξη νέων αθλητών στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, μέσω της καταβολής ενός συμβολικού αντιτίμου, το οποίο δόθηκε για τους σκοπούς της νεοσύστατης ΑΜΚΕ ‘Charity4U – Αθλητισμός για όλους’.

Το βραβείο παρέλαβε η Πηνελόπη Σπάνια, Events Manager των Holmes Place, και μετέφερε το μήνυμα της CEO Έλλης Φλέγγα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και νιώθουμε μεγάλη τιμή για την αποψινή βράβευση. Προσμένουμε και περιμένουμε ακόμη περισσότερο κόσμο στο επόμενο ‘Ultimate Fitness Experience’ το 2018».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή