Ο Αυγενάκης κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη τις ομάδες της SL2 και της FL εν όψει της αναδιάρθρωσης

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ / https://www.gga.gov.gr/
Print Friendly, PDF & Email

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε σε τηλεδιάσκεψη όλες τις ομάδες της SL2 και της FL για την Πέμπτη (3/6), στις 11:00, πριν τη συνεδρίαση της Λίγκας.

Ο Αυγενάκης έχει καλέσει να είναι παρούσες και οι 32 ομάδες των δύο κατηγοριών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το “παρών” αναμένεται να δώσει και ο πρόεδρος της SL1, Λεωνίδας Μπουτσικάρης, καθώς θα συζητηθεί και το αίτημα των ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας για συμμετοχή των Β’ ομάδων τους στη SL2.

Τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί στη Βουλή το αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει την αναδιάρθρωση των κατηγοριών με τη συγχώνευση της SL2 και της FL. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, αναμένεται να αναλύσει στις 32 ΠΑΕ το σκεπτικό του και πώς θα είναι τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της επόμενης σεζόν.

«Περιορίζουμε με αυστηρά κριτήρια βιωσιμότητας τις επαγγελματικές κατηγορίες στο ποδόσφαιρο από τρεις σε δύο με τη συγχώνευση της Football League στη Super League 2, για να ενισχύσουμε την αξιοπιστία και την ποιότητα», έχει δηλώσει ο Αυγενάκης.

Με ενδιαφέρον ωστόσο αναμένεται η αντίδραση των ομάδων της SL2, οι οποίες έχουν εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή τους στη συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία του υφυπουργού Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή