Ο Δημήτρης Μοθωναίος απαντά στον γιο του Αλέξη Κούγια για τα απειλητικά μηνύματα

Print Friendly, PDF & Email

Τη δική του απάντηση στον γιο του Αλέξη Κούγια που σήμερα κατήγγειλε πως δέχτηκε απειλητικά μηνύματα μετά τη χθεσινή συνέντευξη του πατέρα του, δίνει ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Το πρωί της Τρίτης, ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook γνωστοποίησε πως ο ίδιος και η αδερφή του έγιναν αποδέκτες απειλών εξαιτίας της απόφασης του πατέρα τους να αναλάβει τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Αυτή η ανάρτηση του νεαρού υπέπεσε στην προσοχή του ηθοποιού Δημήτρη Μοθωναίου, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε συγκλονίσει, αποκαλύπτοντας πως ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τα έξι του χρόνια.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ηθοποιός τονίζει πως αντιλαμβάνεται απόλυτα τον θυμό, τον πληγωμένο εγωισμό, τον φόβο και την ανάγκη υπεράσπισης «του συμβόλου του πατέρα».

«Επιτρέψτε μου με αφορμή αυτό το ερέθισμα και φυσικά χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, να αναρωτηθώ το εξής: Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές και τα τραύματα από παππού σε πατέρα και από πατέρα σε γιο; Γιατί δε σπάμε επιτέλους την αιώνια αυτή αλυσίδα της κακοποίησης, μήπως κατά τύχη, ανακαλύψουμε και εμείς τη δυνατότητα, έστω να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που θεωρείται το προδιαγεγραμμένο για εμάς; Είναι πιο απλό απ’ ό,τι νομίζουμε. Πιστέψτε με το έχω κάνει ο ίδιος».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μοθωναίου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή