Ο «Κουτσαβάκης» δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και ζητά να μην τιμωρηθεί ο δράστης

Print Friendly, PDF & Email

Για μια περιπέτεια που πέρασε και η οποία βρίσκεται στις αίθουσες των δικαστηρίων μίλησε ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, γνωστός και ως Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης.

Ειδικότερα, ο «Κουτσαβάκης» πριν από ενάμιση χρόνο δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ενώ περπατούσε στο πάρκο με το σκυλί του και σήμερα, Πέμπτη (27/05) γίνεται η δίκη, με τον ίδιο να ζητά να μην τιμωρηθεί ο δράστης.

«Έβγαλα το σκυλί μια βόλτα στο πάρκο, εκεί ήταν και άλλος κόσμος και ο κατηγορούμενος. Στην αρχή μου μίλησε λίγο άσχημα, εγώ αρχικά δεν κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αυτός προέρχεται από δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις. Ίσως φταίω και εγώ, παρόλο που είμαι το θύμα. Θεωρώ ότι αντέδρασα λίγο παραπάνω και τελικά έβγαλε μαχαίρι. Όφειλα να το καταλάβω ότι ο άνθρωπος δεν ήταν καλά. Όταν έβγαλε το μαχαίρι ταράχτηκα και έκανα πίσω. Βρήκα ένα σκαμπό που είχε εκεί στο πάρκο και τον χτύπησα στο χέρι. Στο σημείο ήταν και αστυνομικός που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του και φώναξε την αστυνομία», εξήγησε ο γνωστός ρεμπέτης μιλώντας στο MEGA.

«Δε θεωρώ πως είναι σωστό να τιμωρηθεί και θα ήθελα να τον κρίνουν λογικά και όχι νομικά, αυτό θα ήθελα να κάνουν οι δικαστές. Δεν έκανα καν μήνυση», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή