Ο Λεουτσάκος πετάει την “καυτή πατάτα” της Super League 2 στον… Μπαλτάκο!

Print Friendly, PDF & Email

Παρότι ο τίτλος αναφέρει “Δήλωση Προέδρου SL2, Λεωνίδα Λεουτσάκου”, το περιεχόμενο της δήλωσης, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της “μικρής λίγκας” θα ταίριαζε περισσότερο σε κάποιον απλό παρατηρητή – σχολιαστή των τεκταινομένων, παρά στον εδώ και πολλά χρόνια πρόεδρό της,  οποίος καλεί “τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτακο να πάρει θέση επί των τεκταινομένων και να πράξει άμεσα τα δέοντα”, χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς εννοεί…

 Ακολουθεί η δήλωση Λεουτσάκου:

“Μετά τη διακοπή αγώνα το Σάββατο (7/1/2023) ο πρόεδρος της SL2, Λεωνίδας Λεουτσάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και την εν γενεί προστασία του ποδοσφαίρου όλοι οι αγώνες, ανεξαρτήτως ονόματος των συμμετεχόντων ή του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, θα πρέπει και επιβάλλεται να ολοκληρώνονται μέσα από θωρακισμένο κανονιστικό πλαίσιο και να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των Πειθαρχικών Επιτροπών.

Έχουμε γίνει μάρτυρες κακών διαιτησιών που εξεγείρουν και ανησυχούν το φίλαθλο κόσμο, δημιουργώντας ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και στις συμμετέχουσες ομάδες του πρωταθλήματος. Επισκεφθήκαμε μόλις στις 5/1/2023 τον κ. Μπένετ ελπίζοντας ότι θα δώσει λύση στις κακές διαιτησίες, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη. Επειδή η SL2 ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από δεκάδες προβλήματα που… κληρονόμησε και ευρισκόμενη ήδη σε στάδιο επανεκκίνησης, χωρίς να υπάρχει περιθώριο λαθών και επιπρόσθετων προβλημάτων, καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτακο να πάρει θέση επί των τεκταινομένων και να πράξει άμεσα τα δέοντα».

Διαβάστε ακόμα:

Πρωτάθλημα παρωδία: Αποχώρησε ξανά ο Ολυμπιακός Β’ – Δεν έγιναν οι αγώνες της Επισκοπής και του Ηρόδοτου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή