Ο τραγέλαφος της ΕΠΟ, το βατερλό της ΚΕΔ και η “παράνομη” Ένωση Διαιτητών

Print Friendly, PDF & Email

Toυ ΗΛΙΑ ΧΑΤΖΗ* – 

Δεν έχει τέρμα ο κατήφορος; Πόσο άραγε πιο πολύ μπορεί να σε απαξιώσουν; Ζούμε
στιγμές απείρου κάλους. Ο Μπαλτάκος που παριστάνει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, “έφαγε” τον Κλάντεμπερκ και έφερε τον Μπένετ για να δημιουργήσει , τάχα , μια ανεξάρτητη και καλή διαιτησία.

Στην πραγματικότητα γιατί τον έφερε; Φάνηκε σχεδόν αμέσως. Οι “αναμορφώσεις” των πινάκων το απέδειξαν περίτρανα. Τι γίνεται το γνωρίζουμε πολύ καλά. Οι αναμορφώσεις δεν ήταν αποτέλεσμα βούλησης του νέου αρχιδιαιτητή Μπένετ. Ήταν η ικανοποίηση των επιδιώξεων των πρόεδρων των ενώσεων που έχουν τις περισσότερες διασυνδέσεις.

Οι ορισμοί όμως της εβδομάδας ήταν η αποθέωση της ανεξαρτησίας σου αρχιδιαιτητή Μπένετ. Άκουσον – άκουσον διέρρευσε ο ορισμός (από ποιον άραγε;) από την παραμονή της ανακοίνωσής του και όταν ανακοινώθηκε, μετά τη θύελλα που ξεσηκώθηκε, σταμάτησες το σεμινάριο για να αλλάξεις τον διαιτητή που εσύ όρισες γιατί σου το επέβαλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ που και σε αυτόν το επέβαλε η Super League!!!

ΤΌΣΟ ΠΟΛΎ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Άλλαξες τον καλύτερο, τον ΕΛΙΤ της ΟΥΕΦΑ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΊΩΣΗ της προσωπικότητας του διαιτητή.

Κε Σιδηρόπουλε είστε ακόμα στον πίνακα των διαιτητών? Αξιοπρέπεια δεν υπάρχε;;Τα
γεγονότα θα συνοδεύουν την υστεροφημία σας.

Αρχιδιαιτητή Μπένετ είναι πολλά τα χρήματα που εισπράττεις για τις υπηρεσίες σου, μην μας πεις όμως από τώρα και πέρα ότι η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη επιτροπή. Εάν το πεις αυτό θα γελάνε όχι μόνον όλοι οι συμπατριώτες σου αλλά και οι πέτρες μαζί.

Αυτές οι δύο ενέργειες σας ήταν το ΒΑΤΕΡΛΟ ΣΟΥ. Παραιτήσου κε Μπένετ εάν σου έμεινε έστω και λίγο ίχνος αξιοπρέπειας.

Ο μεγάλος ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ είναι όμως της “άρχουσας” αρχής του ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Οι
συνεδριάσεις έχουν σασπένς και πολύ σωστά επισημαίνει στο μπλοκ του ο Κυριάκος Θωμαΐδης, “καλύψτε τηλεοπτικά τις συνεδριάσεις της ΕΠΟ και θα μαζέψτε τόσα χρήματα που θα λύσετε μέχρι και το ενεργειακό πρόβλημα της χώρας”.

Οι διάλογοι που δημοσιεύτηκαν και δεν διαψεύστηκαν , από τη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, καταδεικνύουν περίτρανα τα χάλια της ΕΠΟ και του προέδρου της.

Οι πρόεδροι των ενώσεων ενδιαφέρονται πώς θα έχουν την διαιτησία στην αγκαλιά τους.

Ενδιαφέρονται πως θα γίνουν τρία σωματεία διαιτητών για να αποτελέσουν την “ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ”, κυκλοφορώντας ΝΟΝ PAPER , ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΩΝΤΑΣ το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους , εν γνώσει φυσικά του νομικού κ. Μπαλτάκου (αλήθεια ποιος κρύβεται πίσω από αυτά τα χαρτιά; Κάτι ακούγεται για κάποιον κορυφαίο).

Καλά θα κάνουν οι πρόεδροι να ασχοληθούν και λίγο με το ποδόσφαιρο και όχι όπως κάνουν εδώ και δύο χρόνια και ασχολούνται με το μητρώο.

Σιγά μην χρειάζονται 4-5 λογιστές και άλλοι τόσοι δικηγόροι όπως είπε κάποιος μεγαλοπρόεδρος σε τηλεοπτική συζήτηση και μάλιστα επέκρινε και τον κ. ΛAΓΑΡΙΆ, ΝΟΜΙΚΟ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΎ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΊΟΥ, γιατί ο άνθρωπος είπε το απλό “μα καλά δεν έχουν ένα καταστατικό;”.

Οι ΓΣ αναβάλλονται, τα πρωταθλήματα το ίδιο. Η S/L2 δεν γνωρίζει με πόσες ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα. Ας μην ασχοληθούμε και με άλλα γιατί είναι το απόλυτο ΧΑΟΣ.

Κύριε Μπαλτάκο, φτιάξε πρώτα τα του οίκου σου (ΕΠΟ και ΕΝΩΣΕΙΣ) και μετά ξεκίνα να κάνεις καινούργια ένωση διαιτητών.

Να σημειωθεί ότι μέσα σε αυτόν τον ΤΡΑΓΕΛΑΦΟ στον οποίο ζούμε δεν υπάρχει κυβέρνηση για να παρέμβει!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!!!!!

ΥΓ. Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Η ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;

* ΠΡ. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή