Μαρινάκης: Επηρεάζεται ο Μπένετ από την Λαμπαδαρίου – Απομακρύνεται το ενδεχόμενο τιμωρίας της ΕΠΣ Πειραιά

Print Friendly, PDF & Email

To θέμα της ποινής αναστολής ιδιότητας μέλους της ΕΠΣ Πειραιά λόγω της ανακοίνωσης που εξέδωσε κατά των αξιωματούχων της ΚΕΔ, Μπένετ και Λαμπαδαρίου, συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Υπήρξε μια γενικότερη καταδική τους ύφους της ανακοίνωσης, ωστόσο το κλίμα δεν ήταν υπέρ της επιβολής ποινής προκειμένου να μην τιμωρηθούν τα σωματεία της εν λόγω ένωσης.

Όταν το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Β. Μαρινάκης, φέρεται να είπε ότι ο Μπένετ επηρεάζεται από την Λαμπαδαρίου και ότι υπάρχουν φωτογραφίες, εννοώντας προφανώς από το γήπεδο της Τρίπολης, όπου πρόεδρος της ΚΕΔ και η υπεύθυνση για τη διαιτησία γυναικείου ποδοσφαίρου παρακολούθησαν τον αγώνα Αστέρας – Ολυμπιακός για τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μ. Γκαγκάτσης είπε μεταξύ άλλων ότι δεν μας αφορούν οι προσωπικές σχέσεις.

Απόφαση για την τιμωρία της ΕΠΣ Πειραιά δεν ελήφθη, το θέμα παραπέμφθηκε στην έκτακτη ΓΣ της 30ης Σεπτεμβρίου, όμως δεδομένης και της πλειοψηφίας πτων 3/4 που απαιτείται αλλά και της απροθυμίας αρκετών ενώσεων για να μην τιμωρηθούν τα σωματεία, δεν αναμένεται να υπάρξει επιβολής ποινής αναστολής ιδιότητας μέλους στην ΕΠΣ Πειραιά.

 

Κοινή Ανακοίνωση για το θέμα της ενδεχόμενης επιβολής ποινής στην ΕΠΣ Πειραιά εξέδωσαν δύο μέλη του ΔΣ της. Πρόκειται για τους Ανδρέα Στρατή και Γιάννη Ποντίκη:

“Από την προηγούμενη ανακοίνωσή μας χαρακτηρίσαμε την αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ κου Μπαλτάκου βιαστική, απαράδεκτη και εκδικητική.

Επειδή κάποιοι στην ΕΠΟ φαίνεται να μην καταλαβαίνουν, ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, θα το κάνουμε σαφέστατο. Οποιαδήποτε κίνηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ή άλλου οργάνου της, στραφεί εναντίον της  ΕΠΣ Πειραιά και των σωματείων της θα βρει απέναντί της όλο των ποδοσφαιρικό Πειραιά και πρώτα απ’ όλους εμάς.”

Διαβάστε ακόμα:

“Άστοχη, σεξιστική και άνευ αντικειμένου η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά”

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή