“Άστοχη, σεξιστική και άνευ αντικειμένου η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά”

Print Friendly, PDF & Email

Τη διαφωνία τους με την ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά για την Ελένη Λαμπαδαρίου εκφράζουν δύο μέλη του ΔΣ της ένωσης. Πρόκειται για τους Ανδρέα Στρατή και Γιάννη Ποντίκη, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν ότι η ανακοίνωση “κυκλοφόρησε ερήμην τους” και χαρακτηρίζουν το περιεχόμενό της “άστοχο και σεξιστικό”.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση, που εστάλη στο SoccerPlus:

“Κοινή Ανακοίνωση Ανδρέα Στρατή– Γιάννη Ποντίκη

Η ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ήταν πάντοτε απέναντι σε πρακτικές και ανακοινώσεις που στοχοποιούσαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παράγοντες και στελέχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Γι’ αυτό το λόγο μας έκανε ιδιαίτερη έκπληξη η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε, (ερήμην μας), την Τετάρτη 31/8/2022 από την Ένωσή μας (?) και η οποία κατηγορεί, προσωπικά, την κα Ελένη Λαμπαδαρίου για ενέργειες και συμπεριφορές που εκθέτουν ΚΑΙ την ΕΠΣ Πειραιά (?).

Κρίνουμε την ανακοίνωση άστοχη, σεξιστική και άνευ αντικειμένου καθώς δεν μπορούμε να διακρίνουμε τον αντικειμενικό της σκοπό.

Από την άλλη μεριά θεωρούμε την αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ κου Μπαλτάκου βιαστική, απαράδεκτη και εκδικητική καθώς, με αυτόν τον τρόπο, καταδικάζονται συλλήβδην τα σωματεία της Ένωσής μας.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή