Μπρατσόλης: “Η ΕΠΣ Πειραιά έβαλε αυτογκόλ”

Print Friendly, PDF & Email
Με επιστολή που έστειλε στο SoccerPlus, o πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, πήρε θέση σχετικά με την προ ημερών ανακοίνωση που εκδόθηκε και προκάλεσε μεγάλε αντιδράσεις.
Η επιστολή αναφέρει τα εξής:
Η Συνιδρυτρια του Ελληνικού Ποδοσφαιρου Ε.Π.Σ.Π. μας – ΠΟΤΕ ! στην Ιστορική , Ενεργητική , Διεκδικητικη , Διοικητικη , Κοινωνική , Παμπειραικη & Πανελλαδικη Διοικητικη Διαδρομή  της δεν είχε δωςει .. – με τετοιο ΛΑΘΟΣ & ΑΥΤΟΓΚΟΛ ! και απορριπτέο  ..- απο κάθε πτυχή/ανάγνωση του , κείμενο της  ..‘ λαβές ‘ για να
την ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ και να ΜΕΙΩΣΟΥΝ το ΚΥΡΟΣ της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ της .., ειδικά απο τον σημερινό ανεπαρκή πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτακο .., που οπως είχε δηλωθεί .., στην ΓΣ της ΕΠΟ της 1/6/22 ..προκαλεί γέλιο ..& θλίψη .., ο ορισμός / ‘ Προεδρική εκλογή του ‘..
Η Ένωση Ποδοσφαιρικων Σωματείων Πειραια ΜΟΝΟ ! με Διοικητική Αυτονομια ! & Σχεδιαστικη Ποδοσφαιρικη Παραγωγικη  Ερασιτεχνικη Δραστηριότητα ..’μακρας πνοης ‘..,μπορει  να παίξει τον ρόλο της υπέρ των Σωματείων μας & των τοπικών μας κοινωνιών .
Μόνο με τέτοια διοικητική ποδοςφαιρικη  κοινωνική  φιλοσοφία , μπορει η Ένωση μας να συμβαλει  και να παρεμβαίνει – σε ολα  τα επίπεδα – για την ισόρροπη ορθολογική ανάπτυξη &  του Ελληνικού Ποδοσφαιρου , στις σημερινές σύγχρονες ανταγωνιστικές πραγματικότητες , διευρύνοντας έτσι  βημα – βημα , Πανελλαδικά τον Συν-Ιδρυτικο Ρόλο της , στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο .
Στέλιος Μπρατσόλης
Πρωην προεδρος της Ε.Π.Σ.Π.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή