“Το 1967 η χούντα κατήργησε την ομάδα μου και το ίδιο επαναλαμβάνεται σήμερα”!

Print Friendly, PDF & Email

“Σε Εκτακτη Γ/Σ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στο Βαθύ Σάμου η ΕΠΣ Σάμου ενημέρωσε τα μέλη της για τις εξελίξεις που αφορούν στο μητρώο αθλητικών σωματείων και τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν .

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν και στην συνάντηση των εκπροσώπων της UEFA, FIFA και ΕΠΟ με τον Υφ/ργό Αθλητισμου κ. Αυγενάκη με θέμα το μητρώο αθλητικών Σωματείων αλλά λύση από αυτή την συνάντηση δεν βρέθηκε και όλα είναι ρευστά για το αν θα διεξαχθούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Η συζήτηση θα συνεχιστεί την προσεχή εβδομάδα σε επίπεδο στελεχών του υφυπουργείου και της ΕΠΟ.
Ο γενικός γραμματέας της ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού κ. Νταλαμανής, ενημέρωσε για τους κινδύνους που υπάρχουν με την αναδρομική δήλωση προπονητή, σε περίπτωση ελέγχου από ΙΚΑ και εφορία , ενώ τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος του παραπάνω σωματείου κ. Βογιατζής ο οποίος είπε το 1967 η Χούντα κατήργησε την ομάδα του και της απαγόρευσε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα και αυτό επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά μετά από 55 χρόνια, τώρα με τον νόμο Αυγενάκη.
Τα λεγόμενα του Κου Βογιατζή ο οποίος είναι και Αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατ. Σάμου , προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση καθώς ο Κος Βογιατζής είναι στέλεχος του Κυβερνώντος κόμματος καθώς και η οικογένεια του έχει βαρύ όνομα και μεγάλη παράδοση και ιστορία στα τοπικά δρώμενα του κόμματος της Ν.Δ. Ανάλογο ήταν το κλίμα και οι διαθέσεις της πλειοψηφίας των παρευρισκομένων εκπροσώπων των Σωματείων.
Αυτό που ειπώθηκε πολλές φορές , είναι οτι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ Σωματείο Σφραγίδα στον νομό Σάμου, ολα έχουν αριθμό Μητρώου, όλα έχουν τα στοιχεία ( βιβλία, μητρώα) που προβλέπει η Νομοθεσία , είναι ολα ενεργά με συνεχή συμμετοχή δεκαετιών και η μοναδική αντικειμενική εκκρεμότητα παραμένει η δυσκολία αναδρομικής πρόσληψης προπονητών με τις προυποθέσεις του Νόμου καθώς δεν υπάρχει διαθεσιμότητα αυτών.
Κλείνοντας ο Πρόεδρος της ΕΠΣ ανέφερε οτι θα υπάρχει τακτική ενημέρωση των Σωματείων για τυχόν εξελίξεις.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή