Οι εκκρεμότητες σε Super League 2, Football League, Κύπελλο και Γ’ Εθνική

Η είσοδος των γραφείων της ΕΠΟ
Print Friendly, PDF & Email

Βρισκόμαστε στα τέλη του Σεπτέμβρη και εκτός από την Super League 1 που έχει ήδη αρχίσει όλες οι άλλες διοργανώσεις εθνικού επιπέδου έχουν εκκρεμότητες μικρές ή μεγάλες.

Η Super League 2 αποφάσισε ότι θα αρχίσει στα τέλη του επόμενου μήνα όμως ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τηλεοπτικό συμβόλαιο και όπως μας έχει διδάξει η πείρα χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο οι διοργανώσεις δεν αρχίζουν. Στην προκειμένη περίπτωση η μόνη διέξοδος είναι η ΕΡΤ που εφόσον συμφωνήσει θα το κάνει με λιγότερα χρήματα από αυτά που έδωσε πέρυσι.

Το πρωτάθλημα της Football League είναι στον αέρα αφού ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο με ποιο τρόπο θα διεξαχθεί, ενώ αντιμετωπίζει και το πρόβλημα της έλλειψης τηλεοπτικού συμβολαίου.

Η κατάσταση στην Super League 2 επηρεάζει την διοργάνωση του κυπέλλου η οποία ενώ τα προηγούμενα χρόνια άρχιζε πριν τα πρωταθλήματα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξής της.

Τέλος όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής για το οποίο έχει γίνει η κλήρωση και έχει οριστεί η 11η Οκτωβρίου ως ημερομηνία έναρξης τα αιτήματα συμμετοχής του Πανιωνίου της Κασσιόπης και του Πλατανιά, ενδεχομένως να δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Η ΕΠΟ θα κληθεί να τα εξετάσει λαμβάνοντας υπόψη τα χρονικά δεδομένα, τους κανονισμούς και την προκήρυξη που έχουν ήδη εγκριθεί

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή