ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 20 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στη Σκόπελο, επέλεξε τα στοιχήματα «Goal» και «Τελικό Αποτέλεσμα & Goal» σε πέντε αγώνες από το UEFA Nations League και κέρδισε 11.875,75 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στο Markopoulo Park, στο Τετραπλό (τέσσερις πρώτοι ίπποι με τη σωστή σειρά), δύο νικητές κέρδισαν από 2.614,68 ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη την προηγούμενη εβδομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 8 Αυγούστου έως τις 14 Αυγούστου 2022, τα συνολικά κέρδη ξεπέρασαν τα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, επιλέγοντας το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα» σε επτά αγώνες από την Premier League, την Championship, την Eredivisie την Ligue 2, τη Super League Ελβετίας και τη Bundesliga, έπαιξε σύστημα 5-6-7 και κέρδισε 20.655,07 ευρώ.