Παναγόπουλος: “Υπήρξε μαζικό ποντάρισμα μεταξύ 54′ και 75′ στο Ολυμπιακός-Βέροια”

Print Friendly, PDF & Email

Ο στοιχηματικός αναλυτής, Νίκος Παναγόπουλος, κατέθεσε στην ποινική δίκη της “Συμμορίας” για τους στημένους αγώνες, ότι ο τζίρος στο ματς Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, τον Ιανουάριο του 2013, ανήλθε στο μισό εκατομμύριο ευρώ χωρίς να υπολογιστεί η αγορά της Ασίας.

Συγκεκριμένα κατέθεσε: “Ο τζίρος ήταν 521.379 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται οι αγορές της Ασίας. Από αυτά οι 150.000 ευρώ παίχτηκαν πριν την έναρξη του αγώνα στον «άσο» και τα υπόλοιπα, πιο πολλά χρήματα, παίχτηκαν μαζικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από το 54’ μέχρι το 75’, «άσο» και «over»”.

Ο Παναγόπουλος χαρακτήρισε «στοιχηματικά ύποπτο» το ματς, παραδέχθηκε ωστόσο ότι το over 2,5 ήταν φυσιολογικός στοιχηματισμός με βάση τη δυναμικότητα των ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός σε εκείνο το παιχνίδι είχε σημειώσει τα γκολ στο 54′, στο 86′ (πέναλτι) και στο 91′

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Τότε γιατί χαρακτηρίζετε το παιχνίδι ύποπτο στοιχηματικά;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Το ύποπτο που βλέπω είναι για ποιο λόγο να παίζονται τόσα χρήματα μαζικά από το 54’ μέχρι το 75’. Παρ’ όλο που πλησίαζε στη λήξη ο αγώνας, οι παίκτες του στοιχήματος συνέχιζαν να επιμένουν στη διαφορά των τριών γκολ συνολικά.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Ήταν ύποπτο για σας ότι συνέχιζαν να επιμένουν στο 3-0; Δεν ήταν πιθανό να συμβεί;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είναι απίθανο

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Γιατί;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν είχαν παιχθεί πολλά χρήματα πιο πριν.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου συνηγορούσε;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή από την αρχή. Σαν εικόνα του αγώνα δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι ύποπτο από ένα ποδοσφαιριστή.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαν συνολικός τζίρος σε σχέση με τους τζίρους σε άλλα παιχνίδια;

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: Ήταν πιο υψηλός. Ήταν υπερβολικός.

Σε ερώτηση του συνηγόρου υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη, Βασίλη Δημακόπουλου, τι θα στοιχημάτιζε ο ίδιος στο συγκεκριμένο αγώνα, απάντησε: «Εγώ τι θα έπαιζα; «άσο» και «over» ό,τι ήρθε»..

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή