Κωστούλας: “Μισθοφόρος και με δόλο ο διαιτητής στον αγώνα μας με τον Λεβαδειακό”

Print Friendly, PDF & Email

Με τις καταθέσεις του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού, Φώτη Κωστούλα και του στοιχηματικού αναλυτή Νίκου Παναγόπουλου, μαρτύρων κατηγορίας, συνεχίστηκε την Τετάρτη 15/7, η ποινική δίκη της «Συμμορίας» στο Β’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο Φώτος Κωστούλας αναφερόμενος στον αγώνα Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 2-1 (Μάρτιος του 2014), ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία, χαρακτήρισε «μισθοφόρο» τον διαιτητή Κάμπαξη, που είχε διευθύνει εκείνη την αναμέτρηση.

«Ο διαιτητής ήταν μισθοφόρος και θεωρώ ότι δεν το έκανε μόνος του. Ήταν σε εσωτερική υπηρεσία, κληρώθηκε ξεκάθαρα για να κάνει αυτό που έκανε. Για μας ήταν ένας κρίσιμος αγώνας και ο διαιτητής έκανε εσκεμμένα λάθη από το πρώτο λεπτό. Όλος ο αγώνας ήταν μια προσπάθεια του να σταματάει τις δικές μας επιθέσεις και να προωθεί την άλλη ομάδα.

Μέχρι το 90′ προηγούμασταν με 1-0 και έκανε τα αδύνατα δυνατά στο τέλος του παιχνιδιού για να κερδίσει ο Λεβαδειακός. Έδωσε ανύπαρκτο φάουλ στο 90’ και πέναλτι στο 96’, ένα πέναλτι που δεν ήταν πέναλτι. Την άλλη μέρα όλος ο αθλητικός τύπος έγραφε για παραχάραξη αγώνα. Κυνηγηθήκαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρει τον αγώνα ο Λεβαδειακός.

Στο 90′ έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γκάλο χωρίς καν να έχει κάνει φάουλ και σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο από το οποίο προήλθε το γκολ. Με το ζόρι μας αφαίρεσαν τρεις βαθμούς. Ο Κάμπαξης δεν το έκανε μόνος του. Ο διαιτητής χωρίς δέλεαρ δεν θα έβαζε σε κίνδυνο την καριέρα του. Θεωρώ ότι είχε δόλο στο συγκεκριμένο αγώνα και ότι το έκανε για λογαριασμό του Κομπότη», κατέθεσε ο Φώτης Κωστούλας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο;

ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: Βεβαίως είναι κοινή αυτή η αίσθηση για τον κ. Κομπότη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο διαιτητής έμεινε εκτός αγώνων μετά.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: Με ποια κριτήρια διαφοροποιείται ένας κακός επαγγελματίας από έναν που όπως λέτε κάνει εσκεμμένα λάθη;

ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: Ο κακός διαιτητής κάνει λάθη και προς τις δύο ομάδες. Στη δεύτερη περίπτωση σφυρίζει ανήθικα και χωρίς σταματημό υπέρ μίας ομάδας. Αυτά τα λανθασμένα σφυρίγματα ήταν τρανταχτά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή