ΠΑΣ Γιάννινα: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημίζεται και χάνει την αξιοπιστία του”

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε και πάλι στην διαιτησία του Πουλικίδη και του VARίστα Τζήλου στο ματς με τον ΟΦΗ και συγκεκριμένα στην αποβολή του Εραμούσπε, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τέτοιες διαιτησίες δυσφημούν το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα διαχρονικά με την στάση του έχει προσπαθήσει να μείνει μακριά από την τοξικότητα και να συμβάλει στο υγιές ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα μιλάει όταν θα αδικείται.

Με αφορμή την ταύτιση απόψεων της ΚΕΔ με την ανύπαρκτη αποβολή του Εραμούσπε από τον διαιτητή Πουλικίδη με την συμβολή του Τζήλου, παρά το γεγονός πως όλοι οι ειδικοί όπως ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή, έκαναν λόγο για μια αδιανόητη και ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση, αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως για ακόμη μια φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο δυσφημίζεται και χάνει την αξιοπιστία του στο φίλαθλο κοινό.

Ειδικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει νιώσει στο πετσί του την αδικία με τις αποφάσεις «τέτοιων» διαιτητών που έχουν κρίνει κατηγορίες.

Ακόμα και τώρα που η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη, το μόνο που ζητάμε είναι το παιχνίδι να παίζεται επί ίσοις όροι.

ΥΓ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρεσβεύει έναν ολόκληρο Νομό και θα πρέπει να τον σέβονται όπως όλα αυτά τα χρόνια σεβόμαστε και εμείς τα «διαιτητικά λάθη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή