Περιστέρι: Επιχείρηση της αστυνομίας στη Βεάκη α λα Βαρνάβα

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τα απανωτά κορονοπάρτι σε πλατείες το περασμένο σαββατοκύριακο, το ερώτημα που έκαναν όλοι ήταν το γιατί δεν επενέβαινε η αστυνομία, με την κυβέρνηση να εξηγεί πως δεν υπήρξε παρέμβαση στους χώρους που συγκεντρώνονταν τόσος πολύς κόσμος, διότι περαιτέρω αστυνομική παρουσία θα οδηγούσε, ενδεχομένως, σε επεισόδια και μεγαλύτερη διασπορά του ιού.

Η «απάντηση», λοιπόν, που υιοθετήθηκε έχει στο επίκεντρο την «πρόληψη» αντί της «καταστολής». Με «μοντέλο Βαρνάβα» λοιπόν, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται αυτή την ώρα στην πλατεία Βεάκη, στο Περιστέρι, ώστε να μην… ξεκινήσει καν κάποιο κορονοπάρτι.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Παρασκευή, 16.04.2021, αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν από νωρίς στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, έκαναν τους απαραίτητους ελέγχους και παρέμειναν μέχρι αργά στο σημείο, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει συγκέντρωση πολλών εκατοντάδων νέων, μετά από πολλές μέρες. Το σχέδιο που… πέτυχε επαναλήφθηκε και το σαββατοκύριακο με την πλατεία Βαρνάβα να παραμένει «ήσυχη».

Το ίδιο, λοιπόν, γίνεται αυτή την ώρα στην πλατεία Βεάκη, στο Περιστέρι. Αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους για τις μετακινήσεις και όλα δείχνουν πως το σχέδιο επαναλαμβάνεται ώστε να μην στηθεί κάποιο πάρτι στο σημείο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή