Πιέτρης: “Ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες, ότι κάποιοι παίκτες μας κάθισαν και έχασαν”!

Print Friendly, PDF & Email

Ο νέος πρόεδρος της Κορίνθου, Γ. Πιέτρης, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “ΦΩΣ των Σπορ” αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στις αντιδράσεις του τέως προέδρου, Αλ. Κούγια, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό.

Ακολουθεί απόσπασμα όσων είπε ο Πιέτρης:

” (…)  Πάμε λοιπόν να παίξουμε ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Παναργειακό στην έδρα μας, ήρθαν 6.000 φίλαθλοι, είχαμε μία ένταση υπερβολική. Η ομάδα δεν πήγε άσχημα, δεν έκαναν ευκαιρίες ώστε να πεις ότι ήταν καλύτερος ο Παναργειακός, δεν μας έδωσε πέναλτι-χέρι στο 0-1 όπου μπορούσαμε να κάνουμε το 1 -1 και έμεναν 20 λεπτά μετά. Ο πρόεδρος μετά τα έβαλε με όλους και με όλα…

-Δηλαδή;

Δεν τα έβαλε μόνο με τους αντιπάλους, τα έβαλε και με τον προπονητή μας και με παίκτες μας! Ειπώθηκαν πολύ βαριές κουβέντες, ότι κάποιοι παίκτες μας κάθισαν και έχασαν, ανεπίτρεπτα πράγματα. Και βγάζει ανακοίνωση στα καλά καθούμενα μόνος του, χωρίς να μας ρωτήσει, ότι απολύει τον Φυντάνη και διώχνει δύο παίκτες. Τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω «ρε φίλε, τι είναι αυτά τα πράγματα;» και υπήρξε μια τηλεφωνική συνομιλία βίαιη,..

-Μεταξύ σας και του Κούγια.

-Ναι.

-Βριστήκατε;

-Και με μηνύματα μετά. Και άρχισε το γνωστό βιολί «παραιτούμαι», του είπα «εντάξει, παραιτήσου, κι εγώ παραιτούμαι»! (…).

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στην εφημερίδα “ΦΩΣ” που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 21/3/2024

Διαβάστε ακόμα:

“Εμφύλιος” στην Κόρινθο: Δημόσιες αλληλοκατηγορίες, παραίτηση Κούγια και ανακοίνωση αποχώρησης του ομίλου Πιέτρη!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή