Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park – Ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GΒ) επικράτησε εντυπωσιακά στην 7η κούρσα

Εντυπωσιακή άφιξη και νίκη για τον ΧΟΓΛΑΣΤΟ (IRE) και τον Μάριο Χριστοφή
Print Friendly, PDF & Email

Μια από τις πιο εντυπωσιακές αφίξεις της χρονιάς καθώς και πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 περιλάμβανε η 1η για τον μήνα Νοέμβριο ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 6 του μήνα, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 107 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 267 ευρώ.

13η νίκη για τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GΒ) – 5η για τον ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE) και 3η για τον ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ (IRE)

Στην 1η Ελληνική ιπποδρομία ο ΧΟΓΛΑΣΤΟΣ (IRE) σημείωσε την 5η του νίκη και 2η συνεχόμενη, στην κούρσα των 1.400 μέτρων. Σε μια εντυπωσιακή άφιξη ο εκπρόσωπος των Malkot Stables και τρόφιμος του προπονητή Ιγνάτιου Θεολόγου, επικράτησε του 2ου ΦΗΛ ΔΕ ΜΠΗΤ (FR) με διαφορά μόλις 4 εκατοστών του δευτερολέπτου. Στη χθεσινή του επιτυχία τον οδήγησε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Σε μια από τις πιο εντυπωσιακές αφίξεις της χρονιάς, ο ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GΒ) κατέκτησε την 13η νίκη της καριέρας του. Ο κορυφαίος, βάσει του σχετικού πίνακα των ratings, ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) σκέπασε στην κυριολεξία στη γραμμή του τερματισμού τους ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB) και ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΪΝ (IRE) αφήνοντας τους στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. Συνιδιοκτησίας Απόστολου Μπαγιάστα και Άγγελου Σταύρου ο 6ετής καθαρόαιμος προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου και στη σέλα του βρέθηκε χθες ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα.

3η συνεχόμενη νίκη για τον ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ (IRE)

Δείτε τη νίκη του ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GΒ) στην 7η ιπποδρομία: 

Στην τελευταία ιπποδρομία ο ΣΑΞΟΝ ΒΙΛΑΤΖ (IRE) πέτυχε σχετικά εύκολα την 3η του συνεχόμενη νίκη με χρόνο 1.05.69 στην απόσταση των 1.100 μέτρων. Ιδιοκτησίας Thursday’s Syndicate ο 4ετης καθαρόαιμος προπονείται από τον Παναγιώτη Κάσση και είχε αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή.

Τρείς νίκες συνολικά σημείωσε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής και δύο ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας ενώ μια πέτυχε και ο Εντιόν Τσέλα. Από πλευράς προπονητών δύο νίκες σημείωσε ο Χάρης Χαραλάμπους και από μια οι Ιγνάτιος Θεολόγου, Χρήστος Θεοδωράκης, Χρήστος Σταύρου και Παναγιώτης Κάσσης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Πλήθος νικητών στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park – Επικράτηση του ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ (GR) στην 6η ιπποδρομία – Πέτυχε την 7η νίκη της καριέρας του

Εκπληκτικός ΚΟΜΠΡΑΪΖ(GB) για ακόμη μια φορά
Print Friendly, PDF & Email

Πολλούς νικητές και εντυπωσιακές αφίξεις επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, στο Markοpoulo Park.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 45 νικήτριες στήλες στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 583 ευρώ.

18η νίκη για τον ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB) – Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον ΣΚΡΟΥΤΖ (GR)

Στη 2η ιπποδρομία o ΚΟΜΠΡΑΪΖ (GB) απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι παραμένει ένας από τους κορυφαίους sprinter στο Markopoulo Park. Ο εκπρόσωπος των Vasiliou  Stables, με αναβάτη και πάλι τον Γιώργο Μερσινιά, σημείωσε χρόνο 0.57.94 και πέτυχε την 18η νίκη του. Ο τρόφιμος του προπονητή Γιάννη Νικολόπουλου δεν έχασε σε κανένα σημείο την πρωτοπορία και άντεξε στην επίθεση του 2ου ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB).

Ιδανικό ντεμπούτο για τον 4ετη ΣΚΡΟΥΤΖ (GR) που σημείωσε την 1η του νίκη. Ο εκπρόσωπος της Κατερίνας Χατζοπούλου και τρόφιμος του προπονητή Χρήστου Θεοδωράκη έφτασε στη νίκη ύστερα από μια εντυπωσιακή μάχη με τον ΤΖΟΫΡΕΜΙ (IRE) τον οποίο προσπέρασε στα τελευταία 50 μέτρα της κούρσας. Στη σέλα του ΣΚΡΟΥΤΖ (GR) βρέθηκε ο κορυφαίος Κύπριος αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Εντυπωσιακό ντεμπούτο για τον ΣΚΡΟΥΤΖ (GR)

Δείτε το βίντεο από την 6η ιπποδρομία:

Επιστροφή στις νίκες πραγματοποίησε ο ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ (GR). Σε μια εντυπωσιακή άφιξη ο 6ετης καθαρόαιμος πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού με χρόνο 1.13.62 στα 1.200 μέτρα της 6ης ιπποδρομίας. Ιδιοκτησίας Vasiliou Stables, ο ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΤΡΟΝΓΚ (GR) σημείωσε την 7η νίκη της καριέρας του έχοντας αναβάτη τον Γιώργο Μερσινιά.

Νίκες για προπονητές και αναβάτες στην ιπποδρομιακή συγκέντρωση

Τρεις νίκες πέτυχε συνολικά ο αναβάτης Κωνσταντίνος Καποδίστριας ενώ από δύο οι Παναγιώτης Δημητσάνης και Γιώργος Μερσινιάς.

Από πλευράς προπονητών τρεις νίκες σημείωσε ο Χρήστος Θεοδωράκης και δύο ο Γιάννης Νικολόπουλος. Από μία νίκη πέτυχαν οι Χρήστος Σταύρου και Χάρης Χαραλάμπους.