“Πρόταση στον Τζώρτζογλου για να είναι υποψήφιος στην ΕΠΟ με την παράταξη Γκαγκάτση”

Print Friendly, PDF & Email

“Όλα δείχνουν ότι οι εκλογές της 22ης Ιουλίου στην ΕΠΟ θα έχουν και άρωμα Ηρακλείου καθώς ο Νίκος Τζώρτζογλου συστρατεύεται με τον Μάκη Γκαγκάτση και όλα δείχνουν ότι θα είναι υποψήφιος για το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη και ο κ. Τζώρτζογλου δέχτηκε πρόταση να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μια πρόταση ιδιαίτερα τιμητική για τον ίδιο αλλά και την ΕΠΣΗ, την οποία ο Νίκος Τζώρτζογλου εξετάζει πολύ σοβαρά. Άλλωστε ποτέ δεν έχει κρύψει ότι θεωρεί τον Μάκη Γκαγκάτση ως τον απόλυτα κατάλληλο για να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ ενώ εφτασε και για τον ίδιο το πλήρωμα του χρόνου για να δηλώσει παρών στην κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή. Είναι δεδομένο ότι και κατά το παρελθόν ο Νίκος Τζώρτζογλου είχε δεχτεί προτάσεις για να είναι υποψήφιος, όμως πάντα ήταν επιφυλακτικός.

Η υποψηφιότητα όμως του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία και οι ισχυροί συνεργάτες-υποψήφιοι που αναμένεται να είναι δίπλα του, ωθούν τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ να απαντήσει θετικά. Όπως έχει ανακοινωθεί, την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου σε εκδήλωση στο Μακεδονία Παλάς, παρουσία πολλών ποδοσφαιρικών Ενώσεων, ο Μάκης Γκαγκάτσης θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία αλλά και τους υποψήφιους που θα είναι στο πλευρό του και ανάμεσα στα ονόματα θα είναι και αυτό του Νίκου Τζώρτζογλου.”

Πηγή: neaktiti.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή