Βρούτσης: Η ΕΠΟ και οι χρήστες του γηπέδου υπεύθυνοι που έγινε ο τελικός Κυπέλλου χωρίς κόσμο

Print Friendly, PDF & Email

Σε συνέντευξή του στον Sport FM  o αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Ι. Βρούτσης ερωτηθείς για τον πρόσφατο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του:

«Ήταν προσβλητική η εικόνα. Ένας τελικός-παρωδία, απαράδεκτο. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και δυστυχώς υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες με ονοματεπώνυμο για αυτή την εικόνα. Το γήπεδο έπρεπε να είναι γεμάτο φιλάθλους. Αυτοί που γράφουν και κατηγορούν την Πολιτεία και την κυβέρνηση, είτε δεν γνωρίζουν, είτε το κάνουν εσκεμμένα. Αυτοί που επέλεξαν το γήπεδο δεν έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν. Να φροντίσουν να είναι το γήπεδο όπως πρέπει για να έχει κόσμο. Το ονοματεπώνυμο καταλήγει στην ΕΠΟ και στους χρήστες του γηπέδου».

Σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Άρη, και ειδικά του Θεόδωρου Καρυπίδη, προς τη Γαλλίδα διαιτητή, Στεφανί Φραπάρ, μετά τη λήξη του τελικού, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι «η ΔΕΑΒ είναι εδώ, το αίσθημα της ατιμωρησίας τελείωσε. Κανείς δεν μένει ατιμώρητος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή